23/11
Designové rychlovarné konvice od De'Longhi nesmí chybět v žádné kuchyni

Designové rychlovarné konvice od De'Longhi nesmí chybět v žádné kuchyni

23. listopadu 2023 v 19.45 , Domácí spotřebiče

Chladné a dlouhé zimní večery si rádi zpříjemníme popíjením oblíbených teplých nápojů a našim hostům taktéž namísto sklenice s ledovou limonádou raději nabídneme něco na zahřátí. K tomu nám velmi dobře poslouží nepostradatelná rychlovarná konvice. Kuchyňské spotřebiče však už dnes neplní pouze praktickou funkci, ale i funkci estetickou a mohou tak doplnit styl vaší kuchyně. Nebojte se proto podívat po designových kouscích, například po designové rychlovarné konvici od značky De'Longhi, na kterou se v následujících řádcích podíváme blíže.

Svým vzhledem si vás jistě podmaní rychlovarná konvice Icona Capitals od De'Longhi. Jedná se o konvici, která kombinuje nadčasový design s mnoha funkcemi. Pozornost si zaslouží především lesklý povrch a elegantní chromové lemování. Designové konvice Icona Capitals jsou navíc k dostání v několika barvách a odstínech.

Proč investovat do konvice Icona Capitals?

Co se týče praktičnosti, konvice Icona Capitals disponuje ukazatelem vodní hladiny a otočným podstavcem. Nebude vás tak limitovat správné usazení konvice ani její umístění. Do konvice se vejde až 1,7 litru vody, a navíc disponuje automatickým vypnutím, čímž je zajištěna maximální bezpečnost. Konvice je také vybavena praktickým filtrem proti usazování vodního kamene, který je zcela vyjímatelný a omyvatelný.

Snídaňová kolekce De'Longhi

Snídaňová sada, kterou můžete s klidným svědomím zakomponovat do moderní kuchyně, je snídaňová kolekce De'Longhi s odvážným designem evokující styl dávných dob. Pokud tedy preferujete retro styl, je pro vás jako stvořená. Jedná se o vskutku detailní a působivou práci, za kterou stojí zkušení designéři výše zmíněné značky. Opět dokázali posunout hranici o kus dále.

Součástí designové snídaňové kolekce jsou rychlovarná konvice a topinkovač. Každé ráno vás tak bude tato dvojice vítat ve vaší kuchyni. Značka De'Longhi je známá především pro své kvalitní kávovary, ale v produktovém portfoliu má spoustu dalších zajímavých produktů a spotřebičů do moderní kuchyně.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS