22/6
Na bílo modré vlně

Na bílo modré vlně

22. června 2018 v 00.00 , Bytové doplňky , Kuchyně , Nádobí

Sponzorované odkazy:

Chcete mít harmonický, praktický, a přitom funkční domov potažmo kuchyni? Ke všem vychytaným moderním spotřebičům a přístrojům bezesporu patří i bytové doplňky a nádobí. To dává bydlení punc osobitosti a jedinečného vkusu těch kdo v příbytku bydlí.

Kuchyně by měla být především praktická a funkční a až pak dekorativní. Ale v současnosti to lze spojit vše v jedno. Třeba super dekorativními pomocníky k vaření či nádobím, které je tak krásné a je škoda je schovávat ve skříňkách a šuplíkách a krásně sním vyzdobit na otevřených policích prostor kuchyně.

nádobí Tranquillo je stylově bílé s jemným modrým proužkem v jemně nepravidelném tvarunádobí Tranquillo je stylově bílé s jemným modrým proužkem v jemně nepravidelném tvaru

Takovými kousky může být nádobí Tranquillo. Tato německá rodinná firma má sídlo v Drážďanech. Jejich kolekce nádobí jsou originální s minimalistickým designem a šiky prostými až geniálně jednoduchými detaily. Firma produkuje nejrůznější kolekce bytových doplňků a kuchyňských potřeb, které si zamilujete na první pohled. Mohou ozdobit a ozvláštnit váš domov a kuchyni.

Třeba jejich nádobí Tranquillo Elsa vyzývá k sestavení si vlastního jídelního servisu z jednotlivých kousků této kolekce. Celá kolekce ručně malovaného porcelánu Elsa se vyznačuje minimalistickým designem a mírně nepravidelnými tva­ry.

Z čeho vybírat?

K mání jsou malé a velké talíře, menší a větší misky, šálky a hrnky, ale také konvičky. Všechno nádobí lze mýt ručně i v myčce.

Elsa Tranquillo miska

Třeba servírovací miska Elsa Tranquillo z porcelánu o rozměrech 12,5 × 12,5 × 3 cm v bílé barvě s jemnou modrou linkou pro servírování drobného občerstvení za 90 Kč, jež je vhodná k umývání i v myčce.

malá Elsa Tranquillo miska za 90 Kčmalá Elsa Tranquillo miska za 90 Kč

Malá miska Elsa

Dále je k mání malá porcelánová miska Elsa Tranquillo za 180 Kč, s rozměry 12 × 12 × 6 cm. Krásná miska v jednoduchém bílém designu s jemným modrým proužkem je půvabný kousek vhodný k servírování drobného občerstvení, salátů, krémů, pudinků, ovoce a zeleniny.

malá porcelánová miska Elsa Tranquillo za 180 Kčmalá porcelánová miska Elsa Tranquillo za 180 Kč

Hrnek Elsa

Velmi pěkný je také hrnek Elsa, v jednoduchém bílém designu s jemným modrým proužkem a mírně nepravidelnými obrysy. Zkombinujte si požitek z oblíbeného čaje či kávy o radost z designového kousku! Vyjde vás na 240 Kč a má rozměry 10 × 13,5 × 10 cm.

hrnek Elsa stojí 240 Kčhrnek Elsa stojí 240 Kč

Talířek Elsa

Snídaňový talíř Elsa Tranquillo stojí 290 Kč, je porcelánový s rozměry 21 × 21 × 1,9 cm. A protože snídaně je základ dne, bude vám jistě z tohoto talířku velmi dobře chutnat. A chutnat bude ještě lépe na tomto půvabném talířku.

snídaňový talíř Elsa Tranquillo za 290 Kčsnídaňový talíř Elsa Tranquillo za 290 Kč

Talíř Elsa

Porcelánový servírovací talíř Tranquillo o velikosti 20 × 10 × 3,2 cm vás vyjde na 320 Kč, a hodí se jako talířek k servírování pečiva, krekrů, sendvičů, jednohubek a drobného občerstvení pro rodinu, blízké i návštěvy.

servírovací talíř Tranquillo za 320 Kčservírovací talíř Tranquillo za 320 Kč

Konvice Elsa

Pak tu máme dvě elegantní konvičky, první je porcelánová konvice Elsa Tranquillo za 590 Kč, o velikosti 14 × 15 × 14,5 cm. Tato jednoduchá čajová konvice má objem 1 litr, je v minimalistickém bílém designu s jemným modrým proužkem. Konvička má po straně praktické ouško pro snadné servírování horkých nápojů. Vršek zakrývá drobná poklička.

porcelánová konvice Elsa Tranquillo za 590 Kčporcelánová konvice Elsa Tranquillo za 590 Kč

Úzká konvička Elsa

Druhou je menší porcelánová konvička Elsa Tranquillo, také za 590 Kč v rozměru 12 × 12 × 18 cm, která je úzkou čajovou konvičkou v minimalistickém bílém designu s jemným modrým proužkem a objemem 1,2 litru.

porcelánová konvička Elsa Tranquillo za 590 Kčporcelánová konvička Elsa Tranquillo za 590 Kč

Vybrali jste si? Pokud ne, další šik kousky nádobí Tranquillo najdete na Nila.cz.

Zdroj foto: Nila.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS