12/4
Výběr a montáž klimatizace v Praze dle Vašich požadavků a možností

Výběr a montáž klimatizace v Praze dle Vašich požadavků a možností

12. dubna 2022 v 22.00 , Domy

Přemýšlíte nad pořízením klimatizace do Vašeho domova? V horkých letních dnech se stane Vaším věrným společníkem, na kterého nedáte dopustit. Svěřte se do rukou odborníkům ze společnosti ALDIG, s.r.o., kteří Vám navrhnou řešení na míru dle Vašich požadavků a finančních možností. Následně Vám provedou montáž klimatizace v Praze i potřebný pravidelný servis.

Jaké je vhodné místo pro montáž klimatizace?

Před samotnou montáží klimatizace je potřeba vybrat ideální místo pro její umístění. Situovat bychom ji měli do středu zdi pro ideální distribuci studeného vzduchu. Zároveň by se však nemělo stát, že by klimatizační jednotka na někoho foukala napřímo. Ve venkovních prostorách instalujeme klimatizaci na střechu, terasu nebo na zahradu. V exteriéru je vhodné vyhnout se zdi, která je vystavena přímým nárazům větru.

Montáže klimatizace se musí zhostit akreditovaný odborník

Součástí montáže klimatizace není jen instalace samotné vnitřní a venkovní jednotky. Tyto jednotky je třeba propojit komunikačním kabelem a zajistit odvod kondenzátu z vnitřní jednotky. Montáž klimatizace v Praze zajišťují pouze akreditovaní odborníci z dodavatelské firmy. Důvodem je potřebné napuštění klimatizace chladivem, se kterým mohou nakládat jen certifikované osoby. Součástí montáže klimatizace je pochopitelně i seznámení s jejím správným nastavením a základy ovládání jednotky.

Instalací klimatizace to však nekončí

Okamžikem instalace klimatizace však kontakt s dodavatelskou firmou nekončí. Každá klimatizace vyžaduje pravidelný servis, který je potřeba provést alespoň jednou ročně. Součástí servisní prohlídky je zkontrolování komplexního chodu klimatizace nebo vyčištění filtru vnitřní jednotky. Spolehněte se na společnost ALDIG, s.r.o., kteří svoje služby garantují pojištěním odpovědnosti podnikatele.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS