28/2
Zútulněte domov hebkou dekou či hřejivým povlečením

Zútulněte domov hebkou dekou či hřejivým povlečením

28. února 2022 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design

Sponzorované odkazy:

Do jara je ještě daleko, a tak je nyní ideální doba na hřejivou změnu interiéru. Zahřejte svůj domov bytovým textilem a prosvětlete tmavé dny světlými barvami. Mezi hity vládne hořčicová a bordó. Nezapomeňte ani na ložnici, kde vám klidný spánek zajistí třeba modrá.

V trendech interiérů se setrvale drží na předních příčkách neutrální tóny s bílou a všemi odstíny šedé a béžové. Tyto barvy hrají hlavní role i v oblíbeném skandinávském sty­lu.

Neutrální barva je nadčasová

Světlé neutrální barvy jsou přímo ideálem pro toto období, a to i přesto, že se většinou řadí mezi tzv studené barvy. Jejich obrovskou devizou je um prosvětlení interiéru na maximum. Můžete je také skvěle kombinovat s širokou škálou barev. Ty lze využít na zeď, ale nejjednodušším řešením je pořídit si nějaké doplňky a dekorace – především ty textilní.

Umělá kožešina jako přehoz na lavici, podložka pod nohy nebo předložka před postel. Za 569 Kč koupíte na e-shopu magnet3p.cz.

Zahřejte interiér bytovým textilem

Dopřát svému domovu nový kabátek není vůbec s bytovým textilem složité, a ani nijak drahé. A pro zimní období jsou textilní doplňky i dekorace jako stvořené, protože vám domov harmonizují, zateplí a dodají mu komfort.

Elegantní dekorační polštářek ve tvaru květiny zútulní váš interiér. K mání je v několika barvách za 459 Kč na magnet3p.cz.

Hitem je hořčicová a terakota

Základními barvami skandinávského stylu jsou bílá a šedé odstíny. A aby takový domov nebyl příliš strohý, doplňte jej ještě dalšími barvami jako je hořčicová či bordó na několika doplňcích.

Elegantní povlečení z mikrovlákna v šedé barvě s bílými květy magnólie vykouzlí ve vaší ložnici pohodu. Koupíte za 999 Kč na magnet3p.cz.

Nevynechejte ložnici

I ložnice si zaslouží sezónní proměnu. Trávíme zde třetinu života spánkem, přičemž kvalitu spánku může pohoda ložnice hodně ovlivnit. A není to jen o velké a pohodlné posteli s komfortní matrací, ale i o ložním povlečení a prádle.

Oboustranný přehoz z mikrovlákna pořídíte za 769 Kč na magnet3p.cz.

V ložnici byste se především měli cítit dobře a klidně. Musí zde být pořádek, uklizeno a soulad. Svoji roli samozřejmě hrají i barvy. K pocitu relaxace dobře poslouží barvy jako jsou šedá, modrá, žlutá a zelená.

  • Zdroj foto: Pixabay.com; Magnet3p.cz
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS