10/2
Nalaďte svůj domov jarně!

Nalaďte svůj domov jarně!

10. února 2016 v 00.00 , Bytové doplňky , Design , Sklo

Sponzorované odkazy:

Venku to vypadá všelijak, sníh, déšť, sychravo a pošmourno. Nedovolte aby atmosféra zvenčí dolehla i na váš domov! Nalaďte si jej do jara.

Jarní atmosféra totiž není jen o venkovním počasí. Svému příbytku můžete vtisknout jarní náladu již nyní. Inspirovat se lze v mnohých marketech s bytovými doplňky. Jemné dekorační bytové doplňky v nejrůznější formě – to jsou drobnostmi, které tvoří punc domova.

Probuzené jaro

Jak probudit váš domov v jarní dekorativní oázu? V kurzu pro letošek jsou

  • závěsné dekorace z přírodních materiálů a s motivy přírody
  • umělé květiny jež jsou téměř k nerozeznání od těch pravých
  • jemné a veselé svícny s přírodními motivy
  • hladké elegantně křehké skleněné vázy – z čirého i mléčného či barevného skla
  • porcelánové a keramické glazurované vázy v jednoduchých liniích a originálním barveným laděním „do ztracena“

Závěsné dekorace projasní zeď každého interiéru

Motivy jara jsou mání v pestré škále. Vévodí jim především přírodní motivy a přírodní materiály. Dřevěné závěsné dekorace jsou IN, a k mání doslova za pár kaček. Kupříkladu v prodejnách KiK za ně dáte pakatel a budou vaší radostí na dlouho. Závěsnou dekoraci s motýlky pořídíte za 79 korun, se žlutou květinou za 55 korun a s oranžovým květem za 45 korun.

Křehké vázy a vázičky

Vázy nejsou jen pouhopouhými nádobami na květiny, ale plní i dekorativní funkci. Dokáží krásně doplnit a zútulnit interiér. A výběr je pestrý. Můžete vybírat stejně jako u závěsných dekorací levně v Kik. Vysoké vázy o výšce 24 centimetrů za 159 korun, dvoudílnou soupravu váz za 105 korun, vázičky ve tvaru cibule za 105 a 55 korun.

Svícny z přírodních materiálů – skvělá volba pro každý interiér

Kouzlo zapálené svíčky ve stylovém svícnu má svůj půvab vždy. Zútulní atmosféru večera, v každém ročním období. I malá třeba čajová zapálená svíčka dokáže navodit a pocity romantiky, pokoje a pohody. V KiK vaši peněženku tento trendy kousek nevyplení. K mání jsou zde dřevěné svícny s přírodními motivy na čajové svíčky za 45 korun.

Return umělých květin

Popularita umělých květin díky jejich praktičnosti, jednoduchému pořízení a skvělému současnému vzhledu stále stoupá. Lze je využít jako dekoraci v interiérech i exteriérech. Díky stále modernějším materiálům a zpracování vypadají dnes jako živé a jsou velmi vzdálené od kýče. Opět doporučujeme zamířit do prodejen KiK, které nyní nabízí umělé květiny různých druhů od 55 korun.

Zdroj: Kik

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS