9/7
Nábytek na míru

Nábytek na míru

9. července 2012 v 00.00 , Nábytek

Sponzorované odkazy:

Vybavení domácností kvalitním a funkčním nábytkem dnes není velký problém. Na trhu je mnoho obchodních řetězců, které nabízejí veškerý nezbytný sortiment. Stejně tak můžeme vybírat z pestré palety firem. Velmi populární jsou především systémy úložných prostorů. A to zejména v kuchyni a nebo v ložnici, případně předsíni. Pokud ovšem vybavujeme zcela nový byt či dům, máme jedinečnou šanci nechat si nábytek vyrobit na míru.

Jaké jsou výhody nábytku na míru?

Při výrobě nábytku na míru máme zcela volnou ruku ve výběru všech prvků. Zvolíme materiál který nám nejvíce vyhovuje, také barvu a především můžeme snadno uzpůsobit nábytek danému prostoru.

Za nevýhodu by mohla být považována vyšší cena, ale to není zcela pravda. Je vhodné nechat si udělat nabídku od více firem a porovnat, jak se vypořádají s našimi požadavky. Na příklad právě volba materiálu často ušetří nemalé množství peněz.

Nezbytné je také sledovat poměr kvalita a cena, protože nízká pořizovací cena na úkor kvality se snadno vymstí.

Co vše je možné vyrobit na míru?

Výroba nábytku na míru je velmi flexibilní. V podstatě neexistuje nábytek v domácnosti, který by nebylo možné vyrobit dle našich představ. Pouze pokud se jedná o nějaký exkluzivní materiál, který je nutné dovážet, případně získat jistá povolení, odrazí se proces výroby na tomto časovém prodlení.

Také možné vyrobit zrcadla na míru. Na tuto možnost mnozí zapomínají. Zrcadlo v námi požadovaném tvaru, rámu nebo upevněné na speciální desce či dokonce podsvícené.

Nábytek na míru je vhodný také do prodejních prostor (zejména s módou), kde následně doplníme dekorativní prvky a máme zcela snadno a vkusně zařízený obchod.

Nábytek na míru Praha

Praha jako hlavní město v sobě ukrývá mnoho firem a soukromníků, kteří se na výrobu nábytku na míru specializují. Při výběru zaujme stránka www.hachy.cz. V nabídce firmy jsou kvalitní truhlářské práce a navíc i práce restaurátorské, což se může při zařizování originálního interiéru vždy jen hodit. Navíc cenové nabídky jsou příznivé a vycházejí z přání zákazníka. Firma se zaměřuje především na kuchyně, vestavěné skříně a postele na míru.

Zakázkový nábytek nabízí také Jiří Hoffmann. V jejich nabídce se ukrývá především atypický nábytek včetně spotřebičů. Firma je schopna vyrobit jakýkoliv kus nábytku a specializuje se také na interiéry na klíč.

Nábytek na míru Brno

Také v Brně jsou šikovní řemeslníci dbající na kvalitu práce. Zakázková výroba pro exteriér i interiér je zaměřením firmy TK-nábytek (http://www.vyroba-nabytku-brno.cz/ ). Ať už stěny na míru, knihovny, dveře nebo schodiště, vše lze pohodlně objednat. Na internetových stránkách si můžete prohlédnout bohatou galerii z realizací.

www.klvana-nabytek.cz má široké spektrum nabízených produktů. Kromě výroby nábytku na míru nabízí rekonstrukci bytových jader, služby bytových projektantů nebo celkovou rekonstrukci bytů a domů.

Nábytek na míru Ostrava

JS Interier vyrábí moderní nábytek – kuchyně, ložnice, obývací pokoje i vestavěné skříně. Specifický je čistý design a návrhy v aktuálních trendech. Zaměření a rozpočet nabízí firma zdarma.

Cena, kvalitní zpracování, promyšlený úložný systém – tři prvky, které mne zaujaly na webu Smart nábytek .Firma také zajišťuje pokládku plovoucích podlah či rekonstrukci kuchyňských linek.

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS