25/10
Nový tyčový vysavač Kobold VB100

Nový tyčový vysavač Kobold VB100

25. října 2019 v 00.00 , Domácí spotřebiče

Sponzorované odkazy:

Vorwerk představuje svůj první přístroj v segmentu akumulátorových vysavačů: tyčový aku vysavač Kobold VB100. S ním jste připraveni na cokoli! První tyčový aku vysavač Kobold je lehký a vysoce účinný pomocník na pohodlné a důkladné odstranění každodenních nečistot z vaší domácnosti.

V našem digitálním světě jsme neustále on-line. A tak je prostředí, kterým se obklopujeme, pro nás o to důležitější, když si chceme odpočinout. Jsme ovlivněni atmosférou, přičemž čistota a pořádek mají pozitivní vliv na naše chování, kreativitu a motivaci. Mnohé rodiny trápí, jak rozdělit čas mezi práci, osobní život a dokonale uklizenou domácnost.

Vorwerk Kobold

Poslední inovace od Vorwerku poskytuje perfektní řešení, v němž se snoubí prvotřídní výkon s jednoduchou obsluhou. S tyčovým aku vysavačem Kobold VB100 snadno a bez námahy zvítězíte v každodenním boji s prachem a budete mít doma vždy perfektně uklizeno.

Bezdrátově a flexibilně

Tyčový aku vysavač Kobold VB100 je maximálně pohodlný přístroj. Váží pouhých 3,3 kg, a to včetně multifunkčního elektrického kartáče Kobold EBB100 pro hladké podlahy i koberce. Kobold VB100 nabízí prvotřídní výkon a celou řadu atraktivních funkcí, včetně tří úrovní sání od slabého po silné, které lze snadno měnit stiskem tlačítka na rukojeti. Sílu sání zvolíte s ohledem na stupeň znečištění, a tak rychle a bez námahy udržíte domácnost dokonale čistou. Pohybem rukojeti dáte vysavač Kobold VB100 do parkovací pozice, a tak ho maximálně jednoduše uklidíte.

Aktuální stav baterie znázorňuje zelený LED indikátor stavu na přední straně přístroje, a pokud potřebujete uklízet déle, stačí si pořídit náhradní výměnný akumulátor. Dalším bonusem je, že unikátní Kobold VB100 je jediný tyčový vysavač s filtračním sáčkem Premium, který získal certifikát „TÜV Nord – Vhodný pro alergiky“ a zaručuje tak nejvyšší úroveň hygieny. Snadno se vyměňuje a nepustí ani zrníčko prachu ven. LED indikátor stavu blikající žlutě oznamuje, kdy je nutné sáček vyměnit.

Praktický kousek s prima doplňky

Tyčový aku vysavač Kobold VB100 je dodáván společně s elektrickým kartáčem Kobold EBB10, který je odborníkem na vysávání hladkých podlah i koberců. Tlačítkem se přepínají dvě rychlosti rotace kartáčků, zvolený režim na kartáči Kobold EBB100 poznáte díky LED indikátoru stavu. Zatímco základní rychlost je vhodná pro běžný úklid, s turbo režimem snadno zvládnete i větší nepořádek. Vysavač Kobold VB100 se hodí nejen pro úklid podlah, ale můžete jej díky připojené hubici 2-v-1 využít i pro pohodlný úklid nadzemních ploch. Díky této hubici snadno uklidíte špatně přístupná místa, jako jsou rohy, sokly nebo stropní trámy.

Čistý domov = čistá mysl

Rodinný život je často dost hektický i bez uklízení. Tyčový aku vysavač Kobold VB100 představuje pohodlné řešení pro všechny rodiny. Je po ruce vždy, v každé situaci, ihned a dokonale vás zbaví prachu a všech nečistot.

Kde je k mání?

Tyčový aku vysavač Kobold VB100 můžete zakoupit za cenu 21 995 Kč prostřednictvím obchodních zástupců, na zákaznických centrech Vorwerk a v e-shopu na www.vorwerk-kobold.cz.

Zdroj foto: Vorwerk

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS