18/5
Pohovky tak dobré, že je nemožné odolat

Pohovky tak dobré, že je nemožné odolat

18. května 2019 v 00.00 , Křesla a sedací soupravy , Obývací pokoje

Sponzorované odkazy:

Pohovka je od slova pohovět, nebo pohovět si. A tak proč ne? Aktuální designové kousky, které představují návrháři na Yankodesign.com stojí opravdu za to. Odolali byste a nepodsadili se?

Yankodesign.com je portál, přinášející neustále nové a nové designové kousky mladých i předních a věhlasných návrhářů v mnoha oblastech. Najdete tu kousky a návrhářské ukázky a zpracování z odvětví technologie, automotive, architektury a designu produktů. A právě poslední oblast nás zajímá.

Borghese pohovka od Noe Duchaufour Lawrance & Cara Woodhouse InteriéryBorghese pohovka od Noe Duchaufour Lawrance & Cara Woodhouse Interiéry

Inspirující a neotřelé

Ve sféře designu produktů můžete najít mnohé překvapivé, originální, inspirující a neotřelé návrhy nábytku, přístrojů a drobností i funkčních dekorací pro domácnost. Právě domov a příbytek je zde stěžejní.

Cloverleaf pohovka VerpanCloverleaf pohovka Verpan

Nás tentokrát zaujaly návrhy pohovek, které jsou luxusní, barevné, originální a současné. Mnohé z nich očividně s příklonem k přírodě, a často ve tvarech odpovídajícím všemu jinému, jen ne pohovkám. Ale proč ne? Originalitě a nevšednosti se meze nekladou.

Pohovka De Medici od návrháře Igora HavrylenkaPohovka De Medici od návrháře Igora Havrylenka

Návrhy s brzskou realizací

Pohovky, které vám na fotografiích dnes prezentujeme jsou některé zatím jen návrhem a vizí, ovšem najdou se i ty, které již míří do výroby, a jejich prodej je na spadnutí. Základním motem všech je pohodlí a neotřelá funkčnost.

Kolekce sedacího komplexu Outdoor 2018 od studia MinotiKolekce sedacího komplexu Outdoor 2018 od studia Minoti

Jsou to kousky tak dobré, že prostě neodoláte a usednete, tedy pohovíte si na nich. Pohovky se staly synonymem pohodlí. Mnozí lidé na pohovkách doslova žijí – sedí, leží, čtou, spí, odpočívají, serfují na internetu s mobilem, či tabletem, nebo na nich s notebookem i pracují.

Oceania gauč od návrháře Simona HaeseraOceania gauč od návrháře Simona Haesera

Život na pohovce

Také lze na pohovce krásně koukat na televizi, a někteří mimoto ještě na pohovkách pijí i jedí. Ovšem návrhy, které zde vidíte vám zcela jistě zajistí, že vaše pohovka bude krásnou, funkční a centrální částí vašeho domova.

Povarskaya Street pohovka od Aiya DesignPovarskaya Street pohovka od Aiya Design

Co říkáte na tyto jedinečné designy pohovek? Inspirují vás k inovaci a zvelebení domova? Šli byste do nich?

Soriano pohovka od návrhářů Afra & TobiaSoriano pohovka od návrhářů Afra & Tobia
  • Zdroj foto: Yankodesign.com
  • Úvodní foto: návrh pohovky Lawless od Evana Fay
  • Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS