26/4
Polštářků není nikdy dost!

Polštářků není nikdy dost!

26. dubna 2019 v 00.00 , Bytový textil , Design

Sponzorované odkazy:

Ano, je to tak – dekoračních polštářků v příbytku není nikdy dost. Jsou jednoduchým a doslova geniálním zútulněním vašeho domova. Milujete také polštářky?

Polštářky oděné po povlaků v nejrůznějších barvách, vzorech a materiálech jsou velmi výrazným dekoračním prvkem každého interiéru. Mezi bytovými textiliemi vládnou a právem. Jsou totiž bezesporu příjemným, pohodovým a pestrým doplňkem bydlení, který může váš interiér pozvednout na vyšší level.

Nebojte se jich!

Tak se polštářků nebojte – váš interiér díky nim jen získá. Každému prostoru vždy polštářky dodají jedinečný punc útulnosti a harmonie. A mnohdy svojí pestrostí ještě nabudí veselou a pohodovou náladu v příbytku.

A nemusíte se omezovat jen na jednu verzi. Když své polštářky budete čas od času převlékat do jiných povlaků – odlišných barev a vzorů i materiálů, získáte opět v interiéru něco nového. Tak budete mít stále doma náboj nové energie a rozměru interiéru. Každým jednoduchým a vhodně zvoleným dekorem, barvou i materiálem povlaku polštářku změníte nádech celého příbytku.

Interiéru dodáte třeba

  • jemnost volbou jednobarevných jemných pastelových odstínů
  • nádech romantiky motivem s květy
  • stylovost menšími geometrickými vzory
  • retro punc s velkými geometrickými vzorky povlaků
  • hřejivost a domáckou pohodu s pletenými, vlněnými a přízovými povlaky
  • Etno nádech s odpovídajícím dekorem
  • nebo veselý pohodový dojem pestrým mišmašem povlaků na polštářích

Velká škála možností

Možností je opravdu hodně, a polštářků i povlaků v nabídkách bytových textilií a doplňků také. Kout s polštářky působí jako magnet na posezení, poležení, relax s hudbou, či knížkou, nebo jen k odpočinkovému pohovění si po náročném a dlouhém dni.

A nemusíte takto zvelebovat jen interiér! Své udělá i hromada polštářků v zimní zahradě, na balkoně, terase či pod pergolou. Prostě všude, kam polštářky umístíte získáte další pohodlnou a velmi útulnou atmosféru.

Jedinečné polštářky

Dekorační polštáře jsou zkrátka velmi jednoduché a příjemně designové bytové textilie. Patří mezi takové ty maličkosti, které dělají domov domovem. Někdy jemně a jednoduše, jindy zase velmi rafinovaně dotvářejí celkovou atmosféru interiéru. Mimoto mají tyto kousky důležitou funkční roli, když značně navyšují komfort bydlení a pohodlí v něm.

Tak vdechněte svému příbytku novou energii a vytvořte si v něm zákoutí plná pohody. S polštářky je to snadné.

Zdroj foto:Pixabay.com

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS