27/10
Trendy ozdoby tohoto roku? Moderní klasika i výrazné barvy

Trendy ozdoby tohoto roku? Moderní klasika i výrazné barvy

27. října 2018 v 00.00 , Bytové doplňky , Design

Sponzorované odkazy:

Možná se zdá, že na sklonku října již myslet na Vánoce je předčasné. Ale není – vždyť do Vánoc zbývá již méně než dva měsíce! A víte, jak letos vánoční výzdobu vyladit? Máme pro vás tahák firmy Glassor, která patří k vyhlášenému českému výrobci vánočních ozdob a dalších šik kousků.

Tak se seznamte s letošními novinkami mezi vánočními ozdobami z dílny rodinné firmy Glassor. Vynikají propracovanými detaily, výraznými barvami a až magickou atmosférou. Tu do vašeho domova vnesou kolekce letošního roku.

Kolekce pro Vánoce 2018/2019

  • Zlatá symfonie
  • Authentic
  • Kouzlo bílých vánoc
  • Paví sen
  • Dotek elegance
  • Zázrak přírody
  • Navždy
  • Napříč hvězdnou oblohou

Co kolekce odrážejí?

Velmi populární jsou stále klasické a tradiční ozdoby ve střídmém provedení. Ani letos nemohou v kolekci chybět. Jejich stěžejními barvami jsou stříbřitě šedá, zlatá, žlutozlatá a bronzová, tmavá červeň, ale i bílá nebo tmavě šedá.

Výše zmíněné barvičky ozdobily jak klasickou kolekci, tak i kolekci stylu chic. Je jemná, harmonická a přitom střídmá. Prostě lahoda pro příbytek, vaše oko i dušičku.

Moderní a jednoduchá kolekce je inspirovaná skandinávským stylem Lagoom. Čistý dekor Lagoom se promítl i od vánoční výzdoby. Lagoom je směr, který se řídí heslem „ani moc, ani málo“, tedy tak akorát všeho. A kolekce firmy Glassor tento styl v podobě skleněných vánočních ozdob jednoznačně následují.

Máte rádi klasiku a přírodní tóny a motivy? Tak nepřehlédněte přírodní kolekci, která je elegantní, plná temných tónů v tyrkysové, modré, teplé zlaté, teplá šedivé, námořnické modři, červenohnědé i tmavě červené. Prostě zemité tóny inspirované přírodou, která se objevuje i ve tvarech a motivech.

Nejdete zde stromky, větvičky, lístky, květiny, houby a pravá pírka. Vše na skleněných ozdobách vypadá jemně, krásně a velmi přirozeně. Nespočet figurek inspirovaných tvary z flory a fauny dodá vašemu vánočnímu stromečku ten pravý odraz přírody.

Zdroj foto: Glassor

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS