20/10
Trendy nového roku

Trendy nového roku

20. října 2021 v 00.00 , Nábytek

Sponzorované odkazy:

Pomalu, ale jistě se nám blíží nový rok a my vám jako jedni z prvních přinášíme trendy v oblasti nábytku, které budou na každém listu „must have“ (volně přeloženo: co musíte mít.) Jestliže se chystáte nyní, na přelomu, či v novém roce, zařizovat vaší domácnost, dělejte si prosím poznámky. Jelikož vám zde představíme produkty, o kterých jsme přesvědčeni, že by neměly uniknout vaší pozornosti. Čemu dáte přednost vy? Dáte na naše rady? Tak se na to pojďme společně podívat.

1. Domečková postel

Znalce moderních trendů nepřekvapí název dětského kousku nábytku jako je domečková postel. Pro ty, kteří se v těchto kategoriích příliš nepohybují, raději vysvětlíme. Tato varianta postele zažila svoje první uvedení na trh již před pár lety. S přibývajícími roky se ale její oblíbenost nezmenšuje, právě naopak. Její popularita roste a dnes ji stále více a více nacházíme v dětském pokoji. A nejenže je oblíbená pro dospělé jako designérský kousek, ale také u dětí je jednoznačnou jedničkou. Její typická stříška totiž dává prostor fantazii a vytváří z obyčejného lůžka speciální prostor pro hry. Na trhu naleznete mnoho kombinací. Zda zvolíte s úložným prostorem či bez, je čistě na vás. Doporučujeme se zaměřit na přírodní úpravu dřeva, aby vašim dětem nic nehrozilo.

2. Malé obývací stěny

Obývací stěny jsou neodmyslitelnou součástí obývacího pokoje již od pradávna. Vyberte si moderní verzi a nechte se inspirovat zahraničím. Namísto těžkopádného nábytku volte prostornost a eleganci. Jistě jste již poznali, že mluvíme o novodobé klasice s názvem: malé obývací stěny. Otevřené police, televizní stolek a třeba vitrínu? V nabídce si vybere každý. Pouze design a provedení laďte samozřejmě k ostatnímu zařízení.

3. Šuplíkové komody

Úložný prostor je potřeba vždy a všude. A jelikož nastala doba minimalismu, komody nahrazují šatní skříně. V novém roce si rozhodně pořiďte šuplíkové komody. Slibujeme, že nebudete litovat. Jejich šuplíky, díky kterým dostaly svůj název, jsou dostatečným úložným prostorem pro každou místnost. Kterou si vyberete vy?

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS