22/10
Chcete si koupit rodinný dům či prostorný byt? Poradíme, kde nemovitosti hledat

Chcete si koupit rodinný dům či prostorný byt? Poradíme, kde nemovitosti hledat

22. října 2018 v 12.15 , Byty

Současný realitní trh je poměrně rozmanitý, ovšem levné nemovitosti z nabídky rychle mizí a o drahé nemá zase skoro nikdo zájem. Platí zde pravidlo, že kdo dřív přijde, ten dřív bere. Jestliže jste se rozhodli pro investici do vlastního bydlení, zřejmě hledáte portál, na němž najdete spoustu inzerátů.

Ať už vás zajímá koupě bytu Karlovy Vary, nebo prodej domů Uherské Hradiště, podívejte se na webovou stránku VideoBydleni.cz, na němž momentálně najdete přes 36 tisíc nabídek od více než 1 600 realitních kanceláří. Všechny nemovitosti jsou rozdělené do přehledných kategorií, a tak si pouze skrze filtr vyberete, jaké objekty vás zajímají. Jsou to rodinné domy, velké byty, exkluzivní vily, nebo historické objekty?

Videoprohlídka vám mnohé prozradí

Pokud se ptáte, proč zrovna VideoBydleni.cz, dáme vám jeden pádný důvod. Oproti jiným realitním portálům právě VideoBydleni.cz nabízí u některých inzerátů videoprohlídky, a tak si budete připadat, jako byste byli přímo v dané nemovitosti. Videoprohlídky ušetří spoustu času, neboť si uděláte reálnou představu, jak jednotlivé místnosti vypadají. Z fotografií toho totiž moc nepoznáte.

Od pronájmu až po prodej

Požadavky na bydlení jsou různé. Zatímco někdo hledá levný pronájem bytu a domu Praha západ, někdo zase pronájem bytu 3+1 Opava, nicméně portál VideoBydleni.cz vyhoví oběma stranám. Samozřejmě je nezbytné si před hledáním nového bydlení rozmyslet, zda si chcete obydlí pouze pronajmout, nebo přímo koupit. Jelikož jsou dnes pronájmy docela vysoké, mladá generace se rozhoduje spíše pro koupi nemovitosti, neboť splátka na hypotéku je většinou stejně vysoká (mnohdy i menší) než pronájem.

Podívejte se tedy na pestrou nabídku nemovitostí. Věříme, že i vy najdete vysněné království, jemuž budete říkat domov.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS