18/10
Trend podzimu v ložnici? Fushiová!

Trend podzimu v ložnici? Fushiová!

18. října 2018 v 00.00 , Bytové doplňky , Design , Ložnice

Sponzorované odkazy:

Víte, co je barevným trendem letošního podzimu v ložnicích? Je to přítelkyně hlavní barvy tohoto roku Ultra Violet – krásná, jemná i temná fushiová.

Nalaďte si tento podzim pro spánek do fushií! Tato barva může mít podobu lesklého sametu, květinových vzorů, a hlavně jemných světlejších i tmavších fuchsiových odstínů.

Ozdobte si svoji ložnici královnou podzimu. Je jemná, ženská, něžná i vášnivá. Prostě fushiová. Dodá pokoji, kde spíte nádech luxusu a ženských detailů.

Vaše ložní prádlo a přikrývky mohou mít tenhle tón. Stejně tak další polštářky, plédy a vlněné deky s třásněmi.

Když k tomu přidáte ještě sami sebe a obléknete se do smyslného hedvábného pyžama a kimona s krásnými potisky, tak neprohloupíte.

A celému tomu ložnicovému obrazu dejte tečku v podobě šedých a bílých tónů, kterými fushiový základ interiéru dokončíte.

Zkuste odít od fushiových, bílých a šedých odstínů nejen postel, ale doplňky v podobě textilií a bytových doplňků, dekorací nástěnných i stojacích. Oblečte do těchto barev dveře, okna, podlahu, stolky i zdi. Hrajte si s těmito třemi barvami, jak je vám libo.

Věděli jste, že fushiová barva znamená péči, vášeň a romantiku? Přineste si spoustu lásky do ložnice právě letos na podzim!

Zdroj foto: H & M

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS