27/7
V pracovně technologicky stylově

V pracovně technologicky stylově

27. července 2018 v 00.00 , Design

Sponzorované odkazy:

Co si budeme povídat, ať chceme či nechceme, do našich životů a domovů stále více pronikají současné technologie. Vidíme to na stále vymakanější bílé technice, na televizních přijímačích, možnostech přehrávání filmů či poslechu hudby. Všude tam jde rozvoj mílovými kroky a neustále je na pultech obchodů něco nového.

To platí i pro oblast mobilní, která již dnes nezbytně a velmi úzce souvisí s naší prací i soukromím. Bez tabletů, mobilů a pc dnes nelze pracovat téměř nikde, a i výrobní linky jsou řízeny informatikou a počítačem. A pracujete-li po večerech doma, něco doděláváte, anebo svoji pracovnu či pracovní kout využíváte naplno, jistě i tam technologie máte. Od notebooku, přes tablet až po mobil. A právě ten je mnohdy stěžejním prvkem pracovní činnosti, protože komunikace a kontakty často oslovujete nejen elektronicky tedy emailem, ale hlavně telefonicky.

Pravidla domácí pracovny

Pracovna by měla mít svá pravidla, o čemž jsme psali již na Homemag dříve. O tom, jak ukrýt stylově kabely a šňůry a jak zařídit pracovnu a že je pracovní kout důležité zařídit s určitými pravidly.

Takže pracovní kout či pracovnu doma jsme řešili docela podrobně, ale tak jako v technologiích i u ní je stále něco nového. A právě s technologiemi současná novinka souvisí.

Mít totiž stylovou, pěknou, a hlavně praktickou pracovnu není jen o nábytku a doplňcích, je to právě, a především o technice a technologiích. Jednou z nich je kompaktní bezdrátová nabíjecí podložka charge stream pad mini od značky Mophie.

Tahle malá a elegantní, velmi sympatická věcička je vším potřebným k bezdrátovému nabíjení – v pracovně, v autě, na cestách, na dovolené, nebo jen na terase, balkoně, lodžii či zimní zahradě, kde můžete také s klidem a dost dobře i příjemně nejen za pěkného počasí pracovat.

Stylová nabíjecí podložka

Mophie®, společnost skupiny ZAGG Inc., jako jedna z předních značek v oblasti bezdrátového nabíjení, představila přenosnou nabíjecí podložku charge stream™ pad mini, která umožňuje snadné a bezproblémové bezdrátové nabíjení přenosných zařízení podporujících technologii Qi.

Nová nabíjecí podložka charge stream pad mini poskytuje nabíjecí výkon 5 W pro smartphony podporující technologii Qi. Podložka má stylové a minimalistické provedení, které krásně zapadá do maličkostí, jež vám mohou zpříjemnit práci, a to nejen doma.

Co ještě podložka charge stream pad mini umí?

  • Je kompatibilní s technologií Qi, což znamená, že je kompatibilní se smartphony Apple, Samsung a dalšími, které podporují technologii Qi.
  • Lze nabíjet při pouhém dotyku, přičemž postačí jednoduše položit smartphone na podložku a okamžitě se začne nabíjet.
  • Podložka má pogumované neklouzavé provedení a chrání tak váš telefon při nabíjení, přičemž zabraňuje škrábancům a sklouznutí.
  • Mobil lze nabíjet i skrz lehká pouzdra do tloušťky 3 mm, což je unikátem v této oblasti.

Kde je tenhle kousek k mání?

Podložka mophie charge stream pad mini je ke koupi na webu mophie.com, a to za doporučovanou maloobchodní cenu 24,95 EUR, což je v přepočtu nějakých necelých 700 Kč. Na produkt je poskytována dvouletá záruka.

Mophie

Značka jako taková trvale vyvíjí své produkty tak, aby lidem zajistila co nejlepší ovládání, využití i možnosti. Společnost se sídlem v Kalifornii, je výrobcem nejprodávanějších nabíjecích pouzder a krytů ve Spojených státech. Výrobky značky mophie známé svým stylovým designem a výkonností v sobě dokonale spojují hardwarové, softwarové a designové prvky. Její produkty jsou dostupné ve více než 130 zemích a dají se zakoupit v prodejnách společností Apple, Best Buy, Verizon a T-Mobile a také u maloobchodních prodejců jako například Sprint.

ZAGG Inc

Společnost ZAGG je globální lídr na trhu s příslušenstvím a technologiemi usnadňujícími každodenní používání mobilních zařízení. Společnost nabízí oceňované portfolio produktů, do kterého spadají řešení na ochranu displeje, napájení, mobilní klávesnice, sociální technologie a osobní audio příslušenství prodávané pod značkami InvisibleShield®, mophie®, ZAGG® a IFROGZ®.

Zdroj foto: mophie

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS