25/5
Jarní úklid chce nejen domov, zahrada ale i travnaté plochy okolí

Jarní úklid chce nejen domov, zahrada ale i travnaté plochy okolí

25. května 2018 v 23.45 , Byty , Domy , Zahrada

Jaro je v plném proudu, a léto mu již velmi silně dýchá na záda. Absolvovali jste již jarní úklid svého příbytku? A co zahrada a trávníky, ty jste přibrali také? Ano, i ony chtějí svůj „jarní úklid“.

Teploty venku vypadají spíše než na jaro jako letní, ovšem to není důvod, aby se (nejen) jarní úklid vašeho domova ošidili. Stejně tak je podstatné dát do pořádku i zahradu, nebo se postarat třeba jen o travnaté plochy.

Za úklid domácnosti se vám váš domov odmění čistotou, čerstvým nábojem a novou energií v interiéru. Každoročně je jarní úklid vyčerpávající, ale stále alfou a omegou udržování čisté a funkční domácnosti. Nemáte na úklid čas ani sílu? Nevadí. Pomohou vám jiní. Dnešní doba je super v tom, že můžete v pohodě využít služby pomoci v domácnosti. Subjekty nabízející pomoc s úklidem jsou dnes ve všech větších městech s rádiusem širokého okolí. Třeba úklidové služby v Praze jsou lidmi, ale i četnými firmami hojně využívány.

Jarní úklid je však nutno rozšířit i mimo zdi vašeho příbytku. Do zahrady a na trávníky. I tady je zapotřebí uklidit a zbavit zahradu a trávu nečistot, plevele, suchých stébel a odumřelých listů rostlin. To proto, abyste umožnili vyrašení nové zeleně pod nimi, čekající na svoji příležitost. Udělejte to včas, abyste si usnadnili práci! Pro mnohé je práce na zahradě a se zelení opravdovým relaxem, ale mnozí to prostě v pracovním vypětí a shonu tak nějak nestíhají. Ale nezoufejte, ani zde vás externí pomocníci nenechají ve štychu. S údržbou zeleně v Praze nebo kdekoli jinde v Česku pomohou firmy, které tyto služby nabízejí. A vám zbyde více času na rodinu nebo koníčky či odpočinek.

Že zahrádku jako takovou vlastně nemáte a pěstujete si okolo domu jen trávníky? Jenže i ty potřebují péči. A pravidelnou. A jestliže ani tady nenacházíte čas nebo síly či um na jejich péči a údržbu, opět mohou nastoupit pomocníci zvnějšku. Zkuste to s firmami nabízejícími sekání trávy v Praze nebo v Brně či Olomouci anebo kdekoli jinde. Subjektů, které tyto služby za vás obstarají je dnes všude dost.

A pokud se vám nechce hledat na každou činnost firmu, zjednodušte si to. V současnosti můžete využít služeb těch, kteří tyti služby kombinují a mají tento repertoár zčásti anebo úplně celý v nabídce – od úklidu domácnosti přes údržbu zeleně až po sekání trávy.

Zdroj foto: Lepsiuklid.cz; Sekani-travy.cz

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS