22/4
Multifunkční kontejnery téměř na všechno

Multifunkční kontejnery téměř na všechno

22. dubna 2018 v 22.30 , Zahrada

Multifunkční kontejnery nacházejí skutečně všestranné využití. Můžete je využít jako přístřešek pro automobil, dílnu, dřevo, kola či popelnice. Hodí se zkrátka téměř na všechno.

Nevíte, kam uskladnit zahradní nářadí, dřevo, pneumatiky či popelnice? Své služby vám nabízejí multifunkční kontejnery. Tento název je přitom velmi trefný. Svou funkcí jsou opravdu multifunkční.

Sklad i garáž v jednom

Nevíte, co se svým autem a na stavbu garáže ještě nemáte našetřeno? Skladovací kontejner se tak ukazuje jako ideální řešení. Vyjde vás levněji a splní stejný účel jako garáž. Vybaven je dvoukřídlými dveřmi a vjezd automobilu do něj usnadní vjezdová rampa. Problémem už nemusí být ani skladování pneumatik, popelnic, nábytku, který zrovna nepoužíváte, dřeva, kol či zboží různého druhu. Například provozovatelé e-shopů často řeší problém, kam uskladnit své zboží. Multifunkční kontejner se pak ukazuje jako skvělé řešením.

Pevný a bezpečný

Obáváte se, že by vám překážely dveře kontejneru? Není k tomu důvod, používat ho můžete i bez dveří. Skladovací kontejner navíc je možné vybavit vhodným regálovým systémem, který vám umožní využít jeho prostory opravdu na maximum. A nebojte se, že se vám do kontejneru někdo dostane. Nezvané hosty spolehlivě zastaví bezpečnostní závora.

Taková malá zašívárna

Klidně si ale z kontejneru můžete udělat takovou malou „zašívárnu“, místo, do kterého budou mít přístup jen zvaní. A někdy ani ti ne. Každý tu a tam přeci potřebujeme chvilku pro sebe. Multifunkční kontejner je zkrátka praktický po všech stránkách. A na pohled dobře vypadá. Vybavit ho můžete ať již dřevěnou nebo ocelovou podlahou a do střechy je zakomponován průsvitný pruh, takže v něm i uvidíte. A kde takový kontejner seženete? Velmi kvalitní kontejnery nabízí například firma Kovobel. Projděte si jejich nabídku, jsme si jisti, že vás zaujme a vyberete si.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS