27/10
I v Praze lze bydlet stylově, komfortně a uprostřed přírody

I v Praze lze bydlet stylově, komfortně a uprostřed přírody

27. října 2017 v 15.45 , Byty

Otevřete dveře do svého nového luxusního bytu nedaleko centra Prahy a v lůnu přírody. Zdá se vám toto spojení nemožné? Opak je pravdou. Na jaře 2018 budou dokončeny poslední stavební práce v Jinonické Rezidenci, jež spojuje bydlení v elegantních, prostorných a slunných bytech s nádhernými výhledy do zeleně. Komorní projekt není určen pro lidi, kteří chtějí bydlet v lokalitě společně s mnoha dalšími sousedy, nýbrž pro zájemce, jimž vyhovuje soukromí a bydlení v rezidenci pouze s dalšími sedmi majiteli. Osm bytů je možné si nezávazně prohlédnout při pravidelných středečních prohlídkách již nyní ve stavební fázi a dohodnout se na možných úpravách bytu dle přání a potřeb.

Luxusní bydlení v rezidenční lokalitě blízko přírodních parků a centra města

Tyto luxusní byty v Praze 5 se nacházejí v příjemném dosahu centra. K Andělu, kam jsou situovány významný dopravní uzel městské hromadné dopravy, kulturní zóna, kino, divadla a nákupní centra, to z Jinonické Rezidence trvá pouhých pět minut autem. Úchvatné výhledy i možnosti procházek do Prokopského údolí, přírodního parku Košíře-Motol, na rozhlednu Cibulka, ale třeba i návštěvy netradičního Greyhound Park Motol či hra na krásném golfovém hřišti v Motole jsou vítanými kompenzacemi pracovního vytížení a zrychleného tepu života v hlavním městě. Dostatek nákupních možností, zábavního vyžití pro malé děti, dopravní obslužnost a možnosti zařazení potomků do školních zařízení nejsou jedinými výhodami bydlení v rezidenční lokalitě Praha 5 – Košíře nedaleko centra.

Dispoziční řešení bytů a standardní vybavení

Pro zájemce o bydlení v Jinonické Rezidenci jsou k dispozici bytové jednotky o dispozicích 2+kk, 3+kk, 4+kk a 4+1. Všechny byty vyjma jednoho mají terasu, jiné balkon nebo lodžii a samozřejmě k nim náleží i parkovací stání a sklepní prostory. Prémiové byty nízkoenergetického standardu B mají dřevohliníková okna s trojskly, dřevěné podlahy a dlažbu v elegantním vyvedení. Koupelny jsou zařízeny prémiovou sanitou a vybavením. Vstupní dveře jsou opatřeny bezpečnostním kováním. Zkrátka a dobře dbalo se zde nejen na kvalitní, ale i estetické provedení standardů bytů a společných prostor.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS