8/8
Stylově na žízeň se skleněnými sny

Stylově na žízeň se skleněnými sny

8. srpna 2016 v 00.00 , Bytové doplňky , Design , Kuchyně , Nádobí , Obývací pokoje , Sklo , Zahrada , Zahradní nábytek

Sponzorované odkazy:

Letní dny nutí k zvýšenému přísunu tekutin. A proč si tenhle pitný režim nevyladit designově a stylově se šik kousky, z nichž žízeň hasíte?

Máme pro vás pár tipů na elegantní způsob domácího uchovávání, zpracování a popíjení tolik potřebných tekutin pro tělo. Prvotně zabrousíme do sféry filtrace.

filtrační láhev Infusefiltrační láhev Infuse

Filtrujte stylově

Designér Karim Rashid pro americkou značku Bobble navrhl trendy a velmi stylovou kolekci lahví na vodu. Pojmenoval ji Infuse. Láhve mají filtr z uhlíku, který lze jednoduše a velmi lehce vyjmout, a poté přidat do filtrované vody kousky ovoce, či zeleniny a vykouzlit si s nimi parádní letní osvěžení. Láhev Infuse je k mání za 549 Kč s DPH na Designbuy.cz .

Značka Bobble je dítě newyorské společnosti Move Collective LLC. Ta vyrábí láhve Bobble, přičemž cílem společnosti je omezit využívání jednorázových plastových láhví na vodu a nápoje. Oslovila s touto vizí právě designéra Karima Rashida, a světlo světa spatřila filtrační láhev Infuse, které se po světe prodalo již několik milionů kusů. A nyní ji můžete koupit i u nás.

sklenky na pivo Kristýny Venturovésklenky na pivo Kristýny Venturové

Češka pro pivo

Druhým kouskem na uhašení žízně – jak jinak nez ve formě pivního moku, je kousek z dílny české produktové designérky Kristýny Venturové. Její návrh dvojice sklenic na pivo má retro nádech a komplet českou výrobu – sklenice jsou ručně foukané i broušené v České republice a stylově zdobeny pruhy, nebo kruhy. K mání jsou dvě moderně –retro laděné sklenice za 750 Kč s DPH na Designbuy.cz.

Kristýna Venturová je studentkou druhého ročníku Akademie výtvarných umění, architektury a designu v Praze. Má dar kombinace tradičního a inovativního designu, který kloubí do zajímavých produktů. Ty nepostrádají ani emoce, a ani důležité hodnoty.

sklenice na vodu Himosklenice na vodu Himo

Himo na vodu

Třetím tipem je designově velmi příjemná věcička (sklenička) od firmy Jakobsen Design. Sklenice na vodu Himo se dodává v balení dvou kousků za cenu 590 Kč s DPH. Koupit je lze na Designbuy.cz. Patří do kolekce produktů prezentovaných s karafou KarPPi, v kolekci rEvolution. Sklenky mají velmi přitažlivý tvar a organické křivky. Design je velmi intuitivní, jednoduchý a evokuje čistotou. Výroba je celá opět v ryze českém podání.

Zdroj foto: Designbuy.cz

Autor: Pavla Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS