17/8
Zakrývací plachty a stínící sítě

Zakrývací plachty a stínící sítě

17. srpna 2015 v 00.00 , Zahrada

Potřebujete zakrýt na zahradě stůl, auto, plot, rozestavěný dům, stoh sena, stavební stroj, zboží apod.? Ať už potřebujete zakrýt cokoliv a kdekoliv, budete potřebovat vysoce kvalitní, pevnou a nepromokavou zakrývací plachtu. K dostání je v různých velikostech a použít se dají opravdu na cokoliv, přesvědčte se.

Zakrývací plachty

Nepromokavé plachty jsou vyráběny z tkaného polyetylenu. Dokonale ochrání váš majetek jak před velkým mrazem, tak i před skutečným horkem. Odolnost vůči nepříznivým povětrnostním vlivům patří mezi jejich kladné stránky, neboť vydrží do –50°C až do 85°C. Možná jste nevěděli, že tyto plachty odolávají dokonce i alkáliím a kyselinám.

Zakrývací sítě

Stínící a krycí sítě mají zesílené lemy a stejně jako plachty, tak i ony jsou opatřeny po obvodu kovovými oky pro snadné vypnutí sítě. K výrobě sítí se používá chemicky odolný materiál, který odolává většině kyselin a zvýšené teploty.
Tyto stínící sítě na ploty se dají využít na různé zakrytí, např. i pískovišť. Snadno se s nimi manipuluje a vy budete mít jistotu čistého pískoviště bez kočičích, psích a ptačích výkalů. Zabrání též padajícímu listí a jiných nečistot apod.

Nepostradatelná pomůcka

Plachty patří mezi nepostradatelnou záležitost při stavební činnosti nebo na zahradě. Jsou dostupné v různých barvách – modré, zelené, bílé barvě.
Každá plachta je bytelná a doplněna o kovová oka, díky kterým jdou plachty snadno upevnit, provléct provaz nebo řetěz a zajistit tak, aby plachta zůstala vždy bez hnutí na tom místě, kde si přejete. Naprosto perfektní jsou tyto plachty pro úklid zahrady před zimou. Dá se do ní zabalit dřevěný nábytek, který si tak uchová všechny své vlastnosti, např. nebude vlhnout. Tloušťka fólie se pohybuje v rozmezí mezi 0,2–0,4 mm. Kromě klasických standardních velikostí lez vyrobit krycí plachtu přesně na míru podle vašich představ. Kde?

Plachty Štěpáník

Již od roku 1995 existuje společnost Plachty Petr Štěpáník. Jedná se o spolehlivého výrobce a dodavatele zakrývacích plachet zmíněných výše. Nakoupit zakrývací plachty a stínící sítě můžete nejen v kamenném obchodě v Kroměříži, ale také na e-shopu peplachty.cz. Veškeré zboží je skladem a v případě plachet na míru budete čekat maximálně deset dní. Samozřemostí je zasílání vzorků k tomu, abyste vybrali plachtu přesně podle vašich představ.

Autoplachty

Plachty na vozíky a auta jsou vyráběny z vysoce kvalitního materiálu. Samozřejmostí je též zakázková výroba autoplachet. Chcete-li ráno příjít k čistému autu, pořiďte si autoplachtu.

AutoplachtyAutoplachty

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS