8/2
Párty stany jako dokonalá ochrana před sluncem i deštěm

Párty stany jako dokonalá ochrana před sluncem i deštěm

8. února 2018 v 11.15 , Zahrada

Během letního období uspořádáte na zahradě spoustu společenských událostí. Pokud plánujete v letošním roce svatbu, pravděpodobně sháníte nějaké místo na hostinu. Proč tedy utrácet desetitisíce korun za pronájem nějaké restaurace, když léto je stvořené na svatební veselku pod širým nebem. Jestliže máte za rodinným domem obrovskou zahradu, vůbec se nemusíte bát oslavit se svými blízkými velkolepý den venku. 

Občas je však počasí nevyzpytatelné, a proto je nezbytné myslet i na nějakou přeháňku. V letních měsících navíc praží docela slunce, a tak se hodí i ochrana před slunečními paprsky. V takovém případě na scénu přichází párty stany, které se dají sehnat za poměrně přijatelné ceny.

Jaké mají párty stany výhody?

Párty stany se vyznačují hned několika přednostmi, kterými jsou kvalitní provedení a široký výběr. Současný trh poskytuje pestrou škálu variací, ať už tedy chcete například bočnice s průhlednými okny, nebo ne. Velice populární je nůžková konstrukce, neboť se snadno a rychle rozkládá. Co se týká velikosti, ideální jsou párty stany s rozměry 3×3 metry, ovšem narazíte i na větší.

Zahradní stany se dají využít nejen ke svatebnímu pohoštění, ale také k relaxaci, protože dokonale nahradí pergolu anebo terasu. Plachta není propustná, tudíž se nemusíte obávat, že při dešťové přeháňce zmokne všechen nábytek umístěný ve stanu. Vybrat si navíc můžete, zda má mít párty stan bočnice či nikoliv.

Jaké doplňky se dají pořídit?

Výrobci a prodejci párty stanů mají v produktovém portfoliu mimo jiné i nějaké příslušenství, například náhradní díly. Dále si můžete pořídit speciální plachty, různá provedení ochranných bočnic, kotvicí lana, osvětlení a podobně.

Párty stany BRIMO

V této specifické oblasti působí spousta společností. Oblíbenosti se však těší párty stany BRIMO, u nichž vás nadchnou variabilita, rychlé rozložení, automatický systém zajištění a jednoduché složení. Vybrat si můžete z několika rozměrů, ať už potřebujete 3×3 metry anebo 3×6 metrů. Dokonce sáhnete po barvě plachty, jaká se vám nejlépe hodí na zahradu. Jestliže chcete párty stany právě k účelům svatby, dá se plachta dokonale sladit se svatební barvou. Stačí jen trocha fantazie.

Párty stany BRIMO jsou vhodné také jako stánky na rybářské závody, na jarmark a podobně. Jejich základem jsou pevná ocelová konstrukce a voděodolná plachta slibující dlouhou životnost. Plachta je povrchově upravena tak, aby neměnila svou barvu, tudíž se nemusíte bát jejího vyblednutí.

Ceny se různí. Záleží na tom, jaký potřebujete rozměr. U nejlevnější varianty zaplatíte 4 299 korun, nicméně cena se s rostoucím rozměrem klidně vyšplhá až na 6 699 korun. Podívejte se na kompletní nabídku na stránce  www.brimo.cz.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS