28/3
Lomax – moderní a praktické uzavření garáže

Lomax – moderní a praktické uzavření garáže

28. března 2015 v 21.30 , Domy

Každý kdo má auto, dílnu nebo výlohu zajisté již řešil nebo bude řešit nová, praktická a zejména kvalitní vrata. Možná vás napadne řešení v podobě klasických křídlových vrat. Ovšem existuje celá řada dalších alternativ od značky Lomax.

Lomax

Největším výrobcem garážových vrat, venkovních žaluzií a předokenních rolet je firma Lomax, která vznikla v roce 1992. Jedná se o českou firmu, jejímž cílem je dodávat zákazníkovi ty nejkvalitnější výrobky. V případě, že potřebujete vrata na míru, jste u firmy Lomax správně.

Garážová vrata

Máte malou nebo naopak příliš velkou garáž a bojíte se, že budete mít problém pořídit si nová vrata? Navíc má váš dům žlutou omítku a vy chcete taková vrata, která budou co nejlépe ladit? Vybírejte pečlivě, vždyť se jedná o výrazný estetický prvek vašeho domu. Obavy můžete hodit za hlavu. Firma Lomax vám dodá doslova vyladěná garážová vrata podle vašich stavebních možností, rozměrových dispozic a samozřejmě stylu, který si přejete.

Tipy vrat

Lomax nabízí rolovací vrata, sekční garážová vrata, posuvná vrata i vrata průmyslová. Všechny tyto tipy spojuje: kvalitní konstrukce a povrchová úprava, vysoká provozní užitnost, dlouhá životnost, moderní design a bezpečnost. Na výběr máte z 11 tipů imitací dřeva anebo volbu z 2500 barevných odstínů. Vybrat si můžete lamelová vrata, kazetová, se středovým prolisem, bez prolisu apod. V případě, že si přejete opravdu speciální a atypická vrata, žádný problém. Každé přání vám bude splněno na jedničku.

Jaký je v nich rozdíl?

Nevíte, jaký je rozdíl mezi rolovacími, sekčními a posuvnými dveřmi? Je to jednoduché, záleží hlavně na tom, kam se zasunují.
Sekční vrata zajíždějí ve vodících kolejnicích pod strop. Nemusíte se obávat, že by vám někdy mohly sjet dolů. Bezpečnost vrat tkví v torzní pružině, která dokonale drží vrata v dané poloze.
Posuvná vrata, jak už sám název napovídá, se posouvají do boku. Tento typ vrat není nikterak náročný na prostor, neboť k samotné instalaci vystačí 9 centimetrů od svislého okraje garáže.
Rolovací vrata se navíjejí pod strop garáže. Díky konstrukčnímu a technickému řešení nezabírají v garáži žádné místo. Tento typ vrat můžete rovnou nainstalovat do již hotové garáže, nebudete k tomu potřebovat žádné stavební úpravy.

Výhody garážových vrat Lomax

Garážová vrata Lomax se vyznačují vysokou kvalitou, výbornou tepelnou a zvukovou izolací. Jsou nejen kvalitní, konstrukčně propracované, ale také moderní se zárukou 10 let a servisem do 24 hodin.
Majitelé ocení nejen snadné ruční ovládání, ale i ovládání na elektropohon.
Přesvědčte se sami a vyberte si garážová vrata na www.lomax.cz přesně podle vašich představ. Je to tak jednoduché!

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS