31/5
Markýzy a garážová vrata

Markýzy a garážová vrata

31. května 2013 v 11.45 , Byty , Domy

Sluneční a letní počasí s sebou přináší nejenom příjemné hřejivé dny, ale i ty nesnesitelně horké dny, kdy sluníčko celý den pálí, hřeje a nezbývá vám nic jiného, než se před sluncem schovat. Sluníčko na terase dokáže až nepříjemně pálit a oslňovat, že vás ani nebude bavit relaxovat nebo si vypít šálek kávy. Navíc se teplota v interiéru ohřeje a stoupne, že dokonce ani na terasách nebo v pokojích dlouho nevydržíte. Co s tím?

Markýzy

Jako obranu proti nepříjemným slunečním paprskům vyzkoušejte venkovní markýzy na terasu, balkón, zahradu nebo lodžii. Díky ní předejdete těmto problémům a zajistíte si příjemný stín v exteriéru. Nebude se vám tak přehřívat pokoj a léto si dokonale užijete i s extrémně horkým počasím. Venkovní markýzy regulují sluneční paprsky a zajišťují vám optimální tepelnou pohodu. Markýzy se také postarají o příjemné klima v interiéru. Věděli jste, že jsou nejen dobrým stínícím prvkem, ale také působí jako ochrana před UV zářením?

Pohodlné posezení

Jestliže vás sluneční paprsky nepříjemně obtěžují na terase, balkóně nebo lodžii, nemusíte zoufat. I vy můžete prožít pohodové odpoledne na terase s rodinou nebo přáteli. Instalujte si venkovní markýzu a nerušeně relaxujte, bavte se a užívejte hřejivého dne, aniž by vás obtěžovaly již zmíněné sluneční paprsky nebo snad dokonce zvídaví sousedi. Zajistíte si tak i soukromí. Příjemný stín oceníte nejen vy a vaše děti, ale také domácí mazlíčci. Velkou výhodou venkovních markýz je ten, že při instalaci vám nedojde k omezení výhledu z okna. Markýzu můžete zasunout, posunout a upravit si jí tak, abyste mohli nerušeně pozorovat okolí.

Garážová vrata

Toužíte po garážových vratech? Chcete si zajistit maximální pohodlí a komfort? Vyzkoušejte např. rolovací a sekční garážová vrata. Díky nim snadno vjedete autem do garáže, neboť tato vrata jsou ovládána ve svislém směru a některá jsou dokonce opatřena i elektrickým pohonem a dálkovým ovládáním. Jen si představte ten komfort, kdy se vracíte z práce či obchodu domů, unavení a ještě musíte autem zastavit před domem, vyjít ke vratům, odemknout, znova sednout do auta a vjet do garáže, vyjít, zamknout a s nákupem domů. Elektrická garážová vrata vám tento složitý proces zjednoduší zmačknutím příslušného čudlíku.
Všechna garážová vrata jsou zabezpečená proti vloupání a zamezují únikům tepla. Moderní garážová vrata navíc dobře vypadají a plní i nezanedbatelnou estetickou funkci.

Zdroj fotografií: rolety-vrata-zaluzie.cz

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS