13/12
Milujte svou ložnici

Milujte svou ložnici

13. prosince 2014 v 16.30 , Ložnice , Nábytek

Ložnice je místnost, kam nechodí žádné návštěvy, patří jen vám a trávíte v ní třetinu svého života. Jedná se o jakousi místnost klidu, soukromí, relaxace a hlavně spánku.

Odpočiňte si

V dnešní uchvátané době neumíme moc odpočívat, a abychom se to lépe naučili, musíme začít, jak se říká, od píky. Tím mám na mysli kvalitní postel a samozřejmě i matraci. Kdo si na kvalitní posteli zakládá, patří rozhodně mezi ty jedince, kteří vědí, že pohodlný spánek, je pro zdraví velice důležitý. Nezanedbávejte výběr komfortní postele a matrace, např. na stránkách nabytekmagenta.cz zajisté vyberete a to nejen pro sebe, ale i vaše děti. V nabídce jsou totiž kromě klasických manželských postelí i postele jednolůžkové, patrové, válendy a dětské postele.

Moderní ložnice

Magenta Investment s.r.o. ví, jak uspokojit každého zákazníka. Navíc vám nabízí i možnost zakoupení bytových doplňků a nábytku za vynikající ceny. Sežene tu nábytek jak méně náročný zákazník, tak i náročný klient. Dvacetiletá zkušenost s prodejem nábytku a doplňků se už umí na spokojených zákaznících ukázat.
Zařizování ložnice začíná výběrem vhodné části domu nebo bytu, následuje volba barvy interiéru, podlahová krytina a následuje samozřejmě ona zmíněná postel a nábytek.

Úložné prostory

Součástí ložnice jsou bezpochyby skříně, případně nějaká komoda či noční stolky, na které patří lampičky, odložená knížka, sklenice vody či knížka. Krásný solitér vám dodají i různé doplňky, mezi které nesmím zapomenout zmínit samostatné zrcadlo. Místnost zařizujte útulně, klidně a nikoli přeplácaně.

Noční stolek Bogfran Lido L 11Noční stolek Bogfran Lido L 11
Noční stolek BRW Twist – SZNOCNoční stolek BRW Twist – SZNOC

Při zařizování ložnice se většina lidí zaměří pouze na výběr postele, roštů nebo vhodnou skladbou matrací, ale nezapomínejte i na ostatní nábytek a doplňky, které celou místnost pozmění.
S ložnicí se nejčastěji sdružuje i ukládání oděvů a prádla. Šatní skříně vybírejte hluboké a mohutné, aby se vám do nich vešlo všechno oblečení. Pokud zvolíte skříně čistě bílé a vysoké až ke stropu, splynou se stěnami a nebudete je téměř skoro vůbec vnímat jako nábytek. Chcete-li místnost „zvětšit“, pořiďte si zrcadlové dveře, které místnost opticky zvětší.

Šatní skříň se zrcadlem Bogfran Teko TE6-AŠatní skříň se zrcadlem Bogfran Teko TE6-A

Ranní ptáče dál doskáče

Vzbouzíte se ráno rozlámaní a nevyspalí? Chce to nutně změnu! Spánek je totiž skvělý lék a celková duševní regenerace. Podmínkou je uvolnění páteře, svalů, kloubů a i vnitřních orgánů. Je nutné vlastnit kvalitní postel, myslete na své zdraví, vždyť máte jen jedno.
Ložnici pravidelně větrejte, pořiďte si i kvalitní ložní prádlo a zkuste celkově povzbudit spánek i vhodnou barvou či zajímavou tapetou. Doporučují se spíše chladnější a klidnější tóny. Záleží na vás, co je vám příjemné.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS