26/11
Jaké zvolit tepelné čerpadlo do domácnosti?

Jaké zvolit tepelné čerpadlo do domácnosti?

26. listopadu 2014 v 00.00 , Byty , Domácí spotřebiče , Domy

Investovat do tepelného čerpadla se opravdu vyplatí. Jedná se o moderní a velice efektivní zdroj tepla. Nejlepší systém na trhu jsou tepelná čerpadla Daikin Altherma.

Efektivní čerpadla

Čerpadla Daikin ohřívají vodu na 55°C, které dokážou vyhřát celý objekt dokonce i při velkém mrazu. Jsou energeticky účinné. Víte proč? Díky kompresoru, který je řízen invertorem a regulace s plovoucí nastavenou teplotou.
Oproti klasickým topným systémům jsou čerpadla Daikin 5 krát efektivnější v jakýchkoliv podmínkách. Dokáží zároveň vytápět, chladit a ohřívat teplou vodu. Nemusíte se bát ceny, čerpadla jsou cenově dostupná a investice se vám brzy vrátí. Chcete-li používat ve vaší domácnosti optimální a vysoce komfortní čerpadlo, zvolte Daikin Altherma. Hodí se jak do novostavby, nízkoenergetických domů, tak i při rekonstrukci domu či bytu.

Úspora energie

Tepelné čerpadlo je nejen moderní záležitost, ale také velice efektivní zdroj tepla, který pro svůj provoz využívá přírodní teplo. Toho máte kolem sebe dostatek. Pořízení kvalitního tepelného čerpadla do domácnosti je tedy správným krokem k úsporám energie a samozřejmě šetří i vaší peněženku. S Daikin Altherma máte zhruba 4/5 tepla zdarma! V místnosti budete mít příjemné teplo, které si snadno nastavíte za pomoci jednoduchého ovladače s velkým displejem.

Snadné intuitivní ovládáníSnadné intuitivní ovládání

Tepelné čerpadlo do domu

Toužíte po novém domu a při stavbě přemýšlíte, jak energeticky snížit náročnost svého domu? Ideálním řešení je pořízení tepelného čerpadla Daikin Altherma, který umí nejen ohřívat vodu, vytápět místnost, anebo v létě chladit. Toto čerpadlo se postará o komfortní bydlení po celý rok. Nemusíte se bát, že vám zabere hodně místa. Jen si představte, kdybyste měli kupovat na všechny tyto tři funkce, které tepelné čerpadlo Daikin umí, tři různé spotřebiče.
Při výběru čerpadla postupujte velice opatrně, chcete přece pořídit nejen kvalitní ale hlavně úsporné tepelné čerpadlo, které dokonale pokryje vaše požadavky na teplo a teplou vodu.

Solární energie

Pokud budete tepelné čerpadlo napojovat na solární systém, doporučuji pořídit vnitřní nástěnnou jednotkou. Díky výměníku tepla přenáší solární teplo do zásobníku horké vody a umožňuje tak efektivní ohřev celého zásobníku ze solárního zdroje.
Nízkonákladové domy jsou ideálním řešením, kdy stačí čerpadlo pouze napojit na příslušné solární panely.

Termální solární kolektor pro ohřev teplé užitkové vodyTermální solární kolektor pro ohřev teplé užitkové vody

Kvalitní čerpadla

Tepelná čerpadla Daikin Altherma se vyrábí v České republice, ale také v Německu a v Belgii. Jedná se o ta nejkvalitnější čerpadla, která vás nikdy nezklamou. Vyznačují se nejen dlouhou životností, spolehlivostí, úsporou energie, ale i naprostou bezproblémovostí. Pokud nevíte, jaký typ čerpadla si vybrat, můžete se přijít podívat do showroomu.
A co je opravdu perfektní? Na tepelná čerpadla Daikin dostanete prodlouženou záruku 7 let.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS