10/11
Jak najít byt k pronajmutí v Praze?

Jak najít byt k pronajmutí v Praze?

10. listopadu 2014 v 15.30 , Byty , Domy

Hlavní město Praha je opravdu velké město, které sčítá velké možnosti dobrého zaměstnání a krásného bydlení. Praha láká zejména mladé a dobře vydělávající lidi na prestižní adresy do historického centra města. Jako hlavní důvod je samozřejmě úspora času při dojíždění.

Zaměstnání versus bydlení

Rostoucí zájem o byty v historickém centru města je dán díky pracovním pozicím. Jen si představte lidi, kteří mívají náročnou pracovní dobu a potřebují být brzy doma. Nejlepší je vlastnit bydlení blízko práce. Lidé stále častěji uvažují o tom, kolik hodin jim zabere cesta do práce a co třeba taková zácpa z okraje Prahy do kanceláře?
Nevíte si rady, kde takové bydlení hledat? Realitní makléři z www.homesweethome.cz vám poradí a pomohou najít místo, které vám bude maximálně vyhovovat. Ať už blízko práce, blízko parku či daleko od centra.

autor: Joergsamautor: Joergsam
autor: Eva Gomelskáautor: Eva Gomelská

Byty v Praze

Široké spektrum nových bytů, ale také starší rekonstruované byty mnoha velikostních kategorií – od garsonek po luxusní velké byty s jedinečnými výhledy na panorama Prahy. Chcete-li být blízko parku, blízko nákupního centra, mít v domě výtah, balkon, terasu nebo lodžii? Nebaví vás zdlouhavé obcházení domů a nevíte si rady jak realizovat pronájem bytu v Praze? Vyzkoušejte Homesweethome, přední pražskou realitní kancelář, která vám poradí nejen s pronájmem ale i s prodejem bytů v Praze.

Panelové domy

V poslední době roste zájem o byty v panelových domech. Nejlákavější je nejen místo, ale také cena. Nejčastěji hledají panelové byty mladé rodiny, které již mají děti nebo plánují založení rodiny a potřebují mít tak větší prostor. Sídliště v Praze navíc mladým rodinám nabízí i občanskou vybavenost, jako jsou školky, školy, parky, hřiště a také jsou často blízko stanic metra či jiné MHD.

Byty na Smíchově

Bydlení na Smíchově představuje ideální variantu pro ty, kdo chtějí bydlet v živé čtvrti s veškerým občanským vybavením – obchody, služby a bohatý kulturní život. Byty na Smíchově v Praze 5, se nacházejí jak v moderních rezidenčních komplexech, tak ve zrekonstruovaných činžovních domech, ve kterých samozřejmě zůstaly zachovány původní architektonické prvky, dřevěné podlahy, klenby apod. Byty na Smíchově vynikají vysokým standardem spojeným s balkonem nebo terasou, ale i vynikající polohou.
Byty na prodej v Praze jsou k dostání jak kompletně vybavené, tak částečně zařízené, anebo byty nezařízené, které si můžete dle vlastního vkusu a vašich přání vybavit sami.

Nabídka bytů k prodeji a pronájmu je opravdu široká, proto neváhejte a obraťte se na makléře Homesweethome ještě dnes, aby vám domluvili prohlídku, a vy jste se tak s vaším možná budoucím bydlením seznámili co nejdříve.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS