20/10
Šatníky a skříně do ložnice podle moderních trendů

Šatníky a skříně do ložnice podle moderních trendů

20. října 2014 v 00.00 , Ložnice , Nábytek

Sponzorované odkazy:

V dnešním článku se budeme věnovat šatníkům a skříním do ložnice, ovšem tentokrát máme na mysli spíš šuplíkové šatníky, které pojmou například trika nebo spodní prádlo, v dalších článcích se budeme věnovat šatnám a skříním, které pojmou i oblečení na ramínku, ovšem pokud dáváte přednost šatníkům s šuplíky, máme pro vás několik originálních tipů, které zrovna teď letí ve světě a určitě to bude i skvělá inspirace. Pokud by se vám nelíbila podobná skříň v ložnici, proč ji neumístit například v obývacím pokoji či chodbě, fantazii se meze nekladou.

Skříňka Loft Dresser

Jako první zmíníme jednoduchou a poctivou skříňku s názvem Loft Dresser, která je vyrobena z kvalitního dřeva a na první pohled zaujme maximálně svou jednoduchostí, ovšem při bližším pohledu si jistě všimnete skvěle zvolených tvarů. Ovšem nebude to šatník nejspíš pro každého, cena se pohybuje v přepočtu kolem sedmdesáti tisíc korun českých, tak raději půjdeme dál.

Skříňka Loft Dresser – store.chadhaus.comSkříňka Loft Dresser – store.chadhaus.com

Šuplíkový systém Stack

A dalším kouskem je šuplíkový systém Stack, který je ještě více nápaditý, avšak cenovka na tomto kusu nábytku je ještě vyšší než na předchozí skřínce, což tak trochu nechápeme. Nicméně jako nápad se nám to líbí a určitě i na našem trhu naleznete něco podobného a za přijatelnější peníze. Všimněte si, že jednotlivé šuplíky nejsou stejně vysoké.

Šuplíkový systém Stack – mattermatters.comŠuplíkový systém Stack – mattermatters.com

Skříňový systém Design Planar Dresser

U následujícího skříňového systému s názvem Design Planar Dresser už jsme se raději po cenovce nepoohlíželi, ovšem líbí se nám stejně jako předchozí dva kousky. Nutno dodat, že v bílé a čisté ložnici by tento systém vypadal úchvatně, nemyslíte?

Skříňový systém Design Planar Dresser – designpublic.comSkříňový systém Design Planar Dresser – designpublic.com

Šatník NORRSTEN

Když už řešíme cenu, tak následující tip určitě všichni ocení, jedná se totiž o šatník s názvem NORRSTEN a na svědomí jej mají designéři Ikea, takže při čtení cenovky neomdlíte. Nicméně jednoduchost a čistost nás baví a my musíme pouze dát palec nahoru. Jediná věc, která by nás zajímala a není vidět z obrázku, jak se jednotlivé šuplíky posunují, ale určitě to nějak řešené bude, takže žádné strachy.

Šatník NORRSTEN – ikea.comŠatník NORRSTEN – ikea.com

zdroj: betterlivingthrou­ghdesign.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS