4/3
Originální okrasné vázy do interiéru

Originální okrasné vázy do interiéru

4. března 2014 v 00.00 , Bytové doplňky , Design , Sklo

Sponzorované odkazy:

Vybrat stylové bytové doplňky není až tak jednoduchý úkol, jak se může na první pohled zdát. Vše sladit do posledního puntíku občas bývá velmi složité. Proto jsme si pro vás přichystali několik typů na designový doplněk, který bezesporu nechybí v žádné domácnosti. Bude řeč o vázách, ovšem ne ledajakých. Ukážeme si, že i vázy mohou být originálnější než ty, které naleznete v nejbližší prodejně nábytku, a mohou zaujmout návštěvu víc, než jste na to zvyklí.

Vázy Stacking Vessels

Začněme něčím méně extravagantním, čímž je sada váz s názvem Stacking Vessels, které vytvořil designér Pia Wüstenberg. Použité materiály jsou keramika, sklo a dřevo. Každý kousek je originál a můžete vybírat z několika barev a tvarů.

Jedinečné vázy Spectra

Další sada má název Spectra Vases a vrací nás do minulého století díky svému retro stylu. Jedná se spíše o jednodušší záležitost, ovšem nám se jednoduché věci líbí a tento kousek mezi ně rozhodně patří. V sadě naleznete několik váz různých barev a tvarů.

Oválná váza Librate

Myslíte si, že vázy musí mít pokaždé plochou spodní stranu? Pokud ano, tak následující váza Librate vás přesvědčí o opaku. Jedná se o jednoduchou bílou vázu, ovšem spodek je zakulacený, což vytváří speciální efekt. Vhodné především pro luční kvítí a rozhodně ne do míst, odkud by mohla někoho zranit, ovšem i přesto se nám zamlouvá a rozhodně by si našla místo v každé domácnosti.

Korkové vázy Cantine

Máte rádi kombinaci korku a skla? Tak to se vám bude zamlouvat i následující váza s názvem Cantine, kterou vytvořila Véronique Maire. Korek rozhodně není out a tento kousek to dokazuje. Trochu šikovnější ruce by si mohly něco podobného vytvořit i svépomoci a věřte, že to bude dobrý dárek například ke dni matek. Kterou maminku by nepotěšila květina v takhle krásné váze?

Praktická váza Lace

Článek zakončíme praktickým tipem, kterým má název Lace Vase. Tuto vázu si může doma vytvořit prakticky každý, na fotce naleznete sice originál, který využívá naprosto obyčejnou skleničku, ovšem věříme, že se mezi vámi vyskytují i ti, kteří by podobné hrdlo vytvořily doma pomocí různých materiálů. Výhodou je, že tvar vázy můžete měnit podle libosti změnou skleničky.

Úvodní foto: utopiaandutility.eu

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS