3/12
Vánoční dárky, které oživí každý interiér

Vánoční dárky, které oživí každý interiér

3. prosince 2013 v 15.15 , Bytové doplňky , Byty

Vánoce se kvapem blíží a proto není divu, že v ulicích již zavládl pravý adventní stres, kdy lidé zmateně obíhají nákupní centra a snaží se sehnat ty nejlepší dárky pro své nejbližší. O Vánocích se takřka každý snaží pořídit vše, co rodině a přátelům udělá nejenom radost, ale také to, po čem by běžně v obchodě nesáhli a nebo do čeho by zkrátka neinvestovali. Pakliže se chcete pro tentokrát vymanit z nakupování klasických dárků v podobě oblečení, doplňků a nebo šperků, buďte kreativní a zaměřte se na designové doplňky, které každému interiéru dodají šmrnc a jeho majitel je jistě ocení.

Posvícení pro kamarádku

Ženy od svých sester nebo kamarádek obvykle očekávají dárky buď ryze nepraktické jako je drobná bižuterie či líčidla a nebo doplňky typu pletený šál, rukavice, menší kabelka a podobně. Vy ale můžete letos o Vánocích překvapit a místo očekávané drobnosti, která v šatní skříni splyne se zbytkem, přijít s něčím opravdu originálním. Skvělým typem jsou například lávové lampy, jež sice nejsou žádnou novinkou na trhu, ale lidé na jejich vtipnost a kreativitu často zapomínají. Tento designový doplněk se hodí jak do obývacího pokoje, studovny, tak do ložnice, kde bude zářit a každé blízké osobě vždy připomene vaši blízkost a náklonnost.

Lampa je skvělý dárek pro kamarádku, autor: obchod-s-darkyLampa je skvělý dárek pro kamarádku, autor: obchod-s-darky

Veselý dárek pro sourozence

Máte mladšího sourozence, který již sice vyrostl z klasického dětského věku, ale ještě se nenachází v období, které lze nazývat dospělost? Pak vás nákup právě pro tohoto dorostence bude stát asi nejvíce úsilí. Hračky jsou nepřípustné, oblečení má spousty a vy beztak nerozumíte teenagerskému vkusu a celkově se trefit do něčeho, co sestru nebo bratra opravdu nadchne, není vůbec jednoduché. Pro tyto případy je zde ideální typ, kterým je plazmová koule. Ta se svými efekty neztratí v žádném dětském pokoji a mladému ,,puberťákovi" udělá jistě radost.

Dekorace pro kolegy

O Vánocích samozřejmě nesmíte zapomenout ani na své kolegy v práci, potažmo šéfa. Pakliže v zaměstnání panují dobré vztahy a vy jste se rozhodli někoho podarovat, sáhněte po něčem neutrálním, čím rozhodně nemůžete urazit. Skvělou volbou je například praktický držák na víno, sada vonných svíček, set sklenic či nástěnné hodiny.

Co darovat menšímu sourozenci?, autor: obchod-s-darkyCo darovat menšímu sourozenci?, autor: obchod-s-darky

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS