7/10
Pořiďte výhodné Vánoční dárky již dnes!

Pořiďte výhodné Vánoční dárky již dnes!

7. října 2013 v 15.30 , Hobby markety

Sice je teprve začátek října a Vánoce jsou ještě v nedohlednu, ale než se nadějete, bude mrazivý prosinec a vy si stejně jako každý rok, na poslední chvíli, uvědomíte, že nemáte jediný dárek. Pakliže patříte k těm. kteří s oblibou pořizování prezentů pro své nejbližší nechávají na 23. prosince, ne-li na Štědrý den, pak se rok co rok vystavujete neuvěřitelnému stresu a jistě se potýkáte s faktem, že ty nejlepší kousky jsou vyprodány a vy se mnohdy musíte spokojit s alternativou. Nebylo by však lepší mít nakoupeno dopředu, pohodlně, bez starostí a přesně ty věci, které vašim dětem a partnerovi vykouzlí úsměv na rtech? Pak se jednou pro vždy trhněte od davu opozdilců a s nákupy začněte již nyní!

Proč nakupovat postupně?

Důvodů, proč koupi dárků věnovat více času je hned několik a všechny mají své logické opodstatnění. V první řadě je zde velká pravděpodobnost, že seženete všechny netradiční Vánoční dárky, o které si ratolesti napsali Ježíškovi, neboť právě v říjnu a v listopadu se prodejní pulty začínají plnit nejnovějším zbožím. Další opodstatnění spočívá v úspoře financí. Zatímco při zběsilém nakupování o Štědrovečerním ránu si musíte připravit hned několik tisíc korun, během nákupů od října do prosince se veškeré platby příjemně rozloží a vy tak nevybrakujete celý účet najednou. No a rozhodně nesmíme zapomenout ani na fakt, že při odpoledních říjnových nákupech se vyvarujete stresu, panice a davu hysterických lidí.

Nakupujte dárky s předstihem, autor: alliecreativeNakupujte dárky s předstihem, autor: alliecreative

Kde nakupovat nejvýhodněji?

Obchodní centra se jistě pyšní dostupným zbožím, které seženete snadno a rychle, ale jejich ohromná nevýhoda spočívá v cenách, které nebývají nízké. Obzvláště v době Vánoc se veškeré zboží pohybuje okolo standardních cen, neboť prodejci jsou si dobře vědomi, o co je zájem. Pak samozřejmě není divu, že se právě kvůli svátkům kde jaká rodina zadluží, protože chce svým blízkým dopřát to nejlepší. Pokud byste ale přeci jen chtěli značně ušetřit , zapomeňte na ,,obchoďáky" a raději si v pohodlí domova sedněte k internetu, kde najdete zboží od A do Z za super ceny. Dárky pro muže, pro kamarádky, pro děti i ostatní příbuzné – na internetových e-shopech se skrývá opravdu vše a pakliže si nepotrpíte na klasické hmotné dary a právě v době Vánoc chcete využít moment překvapení, vsaďte na nejrůznější dárkové poukazy, vouchery či slevové akce, které najdete například na těchto stránkách: http://www.firmanazazitky.cz/…nocni-darky/.

Jízda ve Ferrari jako Vánoční dárek, autor: firmanazazitkyJízda ve Ferrari jako Vánoční dárek, autor: firmanazazitky

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS