25/6
Venkovní rolety - bydlete komfortně a především bezpečně

Venkovní rolety - bydlete komfortně a především bezpečně

25. června 2013 v 15.30 , Domy

Když se řekne rodinný domek, většina z nás si automaticky představí harmonické prostředí plné moderního nábytku, multifunkčního vybavení, květinového exteriéru a to vše doplněno o ty nejbližší v podobě rodiny a přátel. Zařídit si bydlení dle vlastních představ je snem asi každého a pokud k jeho splnění máte dostatek financí, můžeme vám jen tiše závidět, ovšem i ti nejlepší mnohdy zapomínají na to nejdůležitější, čímž je bezpečí a komfort, bez kterého se i v tom nejluxusnějším stavení budete cítit nepříjemně a rozhodně ne jako doma. Přestaňte se bát o svůj cenný majetek a neberte už nikdy více ohledy na zvědavé oči sousedů, pořiďte si praktické, moderní a nadčasové rolety.

Bezpečí nade vše

Všichni do jednoho jsme si plně vědomi, že doby, kdy jsme mohli bez strachu odejít z domu, nechat otevřená okna i dveře, aniž bychom se báli vykradení, jsou nenávratně pryč. Dnes na každém rohu číhá vypočítavost, lidská závist a nepřejícnost, která i zdánlivě přátelského souseda může donutit k ,,nečekané" návštěvě. Uznejte sami, zda by nebylo o poznání příjemnější usínat s klidným vědomím, že je vaše obydlí a vše v něm v naprostém bezpečí. Jednoduchým řešením, jak tohoto pohodového stavu dosáhnout, jsou bezpečnostní rolety zabudované v samotné omítce. Kromě zajištění bezpečí dokonale odhlučí všechny místnosti od venkovního prostředí, dopřejí vám dostatek soukromí, poskytnou ochranu před nepříznivými vlivy počasí a v neposlední řadě přinesou výraznou úsporu energie a tím i vašich financí. Bezpečnostní rolety jsou zkrátka jasnou volbou!

Regulace světla a tmy

Není žádnou převratnou novinkou, že prioritní vlastností rolet je vytváření stínu a to kdykoliv si jen vzpomenete. A právě pro tyto účely jsou zde zatemňovací rolety s dokonale snadným a inteligentním mechanismem, který pochopí i malé dítě, proto jej může snadno ovládat. Sluníčko je příjemnou součástí letních dní, ovšem v některých případech dokáže být spíše na obtíž, zbavte se nechtěných slunečních paprsků a ostrého světla dle vlastní libosti a vytvořte si v pohodlí domova chladné a stinné klima.

Pryč s hmyzem

Každý z nás se jistě shodne na tom, jak moc dokáže otravný hmyz znepříjemnit celé dny,obzvláště pak pokud se po dlouhé noci probudíte se zarudlými štípanci typickými pro krvelačného komára. Zbavte se nevítaných návštěvníků jednou pro vždy a to pořízením sítí proti hmyzu, které jsou jednoduchým a komfortním řešením pro všechny domy.

autor fotek: almma.cz

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS