10/12
Mikulášská nadílka: Domácí spotřebiče Whirlpool budou pomáhat v dětském domově

Mikulášská nadílka: Domácí spotřebiče Whirlpool budou pomáhat v dětském domově

10. prosince 2012 v 00.00 , Domácí spotřebiče , Kuchyně

Sponzorované odkazy:

Společnost Whirpool je jedním z partnerů připravovaného rodinného filmu Martin a Venuše, který bude mít premiéru v březnu 2013. Vybrané domácí spotřebiče, které se objevily ve filmové kuchyni hlavních hrdinů, však již dnes pomáhají v Dětském domově v Dolních Počernicích, kam je dětem přinesl spolu s dalšími dárečky samotný Mikuláš v doprovodu čerta a anděla.

Kromě známých českých herců, jako jsou například Kristýna Liška Boková, Marek Taclík či Tomáš Hanák si v novém filmu Martin a Venuše zahrály také domácí spotřebiče Whirlpool. Některé z nich, konkrétně multifunkční mikrovlnnou troubu MAX 39 SL a chladničku WBV34973 DFC W, přinesl včera dětem a zaměstnancům Dětského domova v Dolních Počernicích Mikuláš spolu s čertem a andělem, kteří obyvatele tohoto dětského domova potěšili také řadou dalších drobnějších pozorností.

“Nepochybujeme o tom, že si obyvatelé a zaměstnanci Dětskěho domova v Dolních Počernicích na Mikuláše zasloužili bohatou nadílku, a doufáme, že jim naše produkty s filmovou historií budou dobře sloužit při přípravě a uchování různých dobrot,” řekla Barbora Bártíková, PR manažerka společnosti Whirlpool ČR.

Mikulášskou besídku podpořil svou přítomností Marek Taclík, představitel hlavní role filmu Martin a Venuše. Role Mikuláše a čerta se zhostili producenti filmu Adam Dvořák a Tomáš Vican, anděla pak Barbora Bártíková za společnost Whirlpool. Besídka se soudě dle rozzářených úsměvů dětí v Dětském domově v Dolních Počernicích skutečně vydařila.

zdroj: whirlpool

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS