7/11
Koupě bytu nebyla nikdy jednodušší!

Koupě bytu nebyla nikdy jednodušší!

7. listopadu 2012 v 21.45 , Architekti , Byty , Domy , Koupelny , Kuchyně , Ložnice , Obývací pokoje , Předsíň

Sehnat ideální bydlení, které by vyhovovalo vašemu standardu, vyskytovalo se v příjemné lokalitě, v blízkosti městské hromadné dopravy, s přístupem k dětskému hřišti a při troše štěstí i s nedalekým supermarketem se může mnohdy zdát jako nadlidský úkol. A pakliže bydlíte ve větším městě, setkáte se sice se spoustou nabídek, ne všechny jsou ale adekvátní. Proto jistě pražany hledající na internetu *byty prodej Praha* potěší nabídka bytů v Praze, která zahrnuje nové i stávající komplexy, jež vás nadchnou svým dokonalým designem v kombinaci s krásným prostředím a dobrou cenou.

Pokud vlastníte osobní automobil a cesta do centra vám nedělá potíže, pak se rozhodně nebojte poohlédnou po bydlení v Praze 9, konkrétně v Kyjích. Právě zde na vás čeká jedinečné panorama, obklopené zelení všeho druhu a čistým vzduchem, o kterém si v některých koutech hlavního města můžete nechat leda zdát. Zájemcům je nabídnuto až 90 bytů od menších garsonek až po luxusní bytové komplexy 4+kk. Aby toho nebylo málo, byty jsou řešeny na bázi výhodného, úsporného energetického systému, díky kterému ušetříte až 20 procent nákladů na vytápění a to už je, nutno podotknout, opravdu zajímavá zpráva.

Bydlení v Praze

Barrandov, jak již známý název napovídá, je bydlištěm filmových ateliéru, kde vznikl nespočet zajímavých projektů. Oblast je obklopena rozsáhlými lesoparky a překrásnou přírodou, není proto divu, že zde vyrostl nový projekt nesoucí název Kaskády Barrandov. Architektonický skvost moderního vzezření nabízí nespočet překrásných bytů, podzemní garáže, klidnou lokalitu, výbornou dostupnost městské hromadné dopravy a navíc navazuje na místní přírodní park Prokopské údolí, kde si můžete nerušeně užít turistiku, cyklistiku či jiné venkovní sporty. No řekněte sami, existuje místo s větším komfortem pod jednou střechou? Podívejte se na stránky prahanovebyty.cz a přesvědčte se sami.

Pod slovem rezidence si mnozí z nás představí přepych, krásu a nadstandardní služby. Pokud vás napadla právě tato slova, pak nejste daleko od pravdy. Ve vinohradské ulici se můžete setkat s historickou vilou secesních prvků, která v sobě formuje několik luxusních bytů i nebytových prostor pro zařízení jedinečného domova či kanceláře v centru Prahy. Pakliže vám jsou vysoké stropy, francouzská okna a pilíře blízké, rezidence Praha je to pravé pro vás. Pro milovníky moderny, jež nepodléhá absolutně žádným konvencím přichází v úvahu rezidence na Kavčích horách inspirovaná Francií a futurismem.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS