17/10
Bauhaus Brno – když se to má podařit

Bauhaus Brno – když se to má podařit

17. října 2012 v 00.00 , Hobby markety , Zahradní nábytek

Sponzorované odkazy:

Koncepty obchodních domů Bauhaus nabízejí vše pro domácí kutily, protože když se to má podařit, tak se to podaří. Ne každý potřebuje najmout na práci okolo domu či zahrady profesionála, a práci zastane sám. Vždy ale potřebujeme konkrétní materiály a produkty spojené se stavební činností. Nabízí nám je právě obchodní řetězce Bauhaus.

Ovšem poslední měsíce slýcháme nejvíce o kauze Bauhausu v Brně, kde je sice jeden obchodní dům značky Bauhaus funkční, ale druhý stojí opuštěně v části Brna Ivanovice. Obchod se může otevřít až po souhlasu soudku, který firma zatím nemá. Problémem se stalo stavební povolení, které firma údajně neměla, nechala si vystavit pouze certifikát od autorizovaného inspektora. Jak soudní tahanice dopadnou, se můžeme pouze dohadovat, nicméně pro obyvatele Brna i ostatní návštěvníky ke Brně otevřen ještě jeden obchod Bauhaus.

Bauhaus Brno – střed, Bohunice

Obchodní dům Bauhaus nalezneme v Brně na adrese Strážní 7, Bohunice. Všední dny je otevřeno od 7:00 do 21:00 a o víkendu od 8:00 do 21:00. I v této prodejně naleznete vše, co potřebujete pro zdokonalování vašich domů, bytů a zahrad. Nejen domácí kutilové zde mají otevřené dveře. Mnohé výrobky a produkty ocení i profesionálové během své každodenní práce. Nejedná se pouze o předměty, jako je nářadí a jiní pomocníci při stavbě. K dostání jsou i jednotlivé prvky, nezbytné pro každou domácnost. K zakoupení jsou zde na příklad plastová okna nebo dveře. Speciální sekci si vysloužilo železářství i sekce zahrada. V té jsou k dostání živé rostliny a další doplňky pro zpříjemnění pobytu na zahradě (stoly a židle, slunečníky…).

Prodejna Bauhaus v Brně přináší nabídku všech nezbytných produktů pro byt, dům i zahradu. Pravidelně jsou navíc připravovány akční nabídky, jejichž letáky objevíte ve svých schránkách nebo na internetu.

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS