17/9
Lustry a lampy IKEA do obývacího pokoje

Lustry a lampy IKEA do obývacího pokoje

17. září 2012 v 00.00 , Obývací pokoje , Svítidla

Sponzorované odkazy:

Osvětlení patří k základnímu vybavení každého pokoje již po 400 let. Správný výběr svítidel dokáže v pokoji vytvořit správnou harmonii a atmosféru, díky které můžete žít plnohodnotný život. Špatně osvícené místnosti mohou mít velký vliv na psychiku a zdraví člověka.

Kvalitní, designové, ale zároveň cenově přiměřené osvětlení můžete zakoupit ve švědských obchodních domech IKEA. Nabídka čítající lustry a lampy do obýváku je opravdu široká, od jednoduchých bodových světel po designové kousky, a dokáže uspokojit téměř každého zákazníka.

Kolekce lustrů a lamp IKEA

Osvětlení IKEA tak můžete v domě dokonale sladit a díky nadčasovému designu si vytvořit skvělý harmonický domov. Kolekce Rotvik je v nabídce Ikea nejnovější a je inspirováno ploty Masajů z Keni prosvětlujícími sluneční světlo. Kombinace bambusu a led diod si můžete vytvořit trochu exotiky i u vás doma. Cena jak stropní, tak i stojací lampy je 1.290Kč.

Pokud máte rádi čistotu, jednoduchost a eleganci, tak kolekce Rutbo je to pravé pro vás. Díky svým jednoduchým tvarům a papírovému materiálu v kombinaci s ocelí dokáže skvěle doladit jakýkoliv moderní byt. Cena této kolekce vás dohromady vyjde na 1.897Kč.

V nejnovější nabídce se také objevila kolekce Lyrik, která se hodí do místností spadajících do minulosti a vyjadřující jemnost. Výrobky z této kolekce jsou vhodné do ženských pokojíčků a čajoven, ale také na staré chaloupky. Lustr můžete zakoupit za 699Kč a stojací lampu za 1.490Kč.

Máte rádi ocel a jeho nadčasový vzhled? Kolekce Kryssbo je tedy jasnou volbou právě pro vás. Jeho jednoduchý design a zajímavé tvary budou dokonale ladit s jakýmikoliv barevnými tóny obývacího pokoje. Závěsná lampa vás vyjde na 1.490Kč a stojací lampa na 1.690Kč.

Stojací lampy Ikea

Pokud ale v obývacím pokoji již máte vybraný lustr, můžete svůj obývák povýšit na designu díky stojacím lampám z Ikea. Vybírat můžete z opravdu zajímavých výrobků.

Zdroj: http://www.ikea.com/cz/cs/

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS