13/7
Otočná žide bez opěradla

Otočná žide bez opěradla

13. července 2012 v 00.00 , Nábytek , Židle

Sponzorované odkazy:

Židle je nepostradatelným kusem nábytku v domácnostech i kancelářských prostorách. Při jejich výběru se rozhodujeme na základě dalšího používání. Jinak vybíráme kancelářské židle a jinak židle k jídelnímu stolu.

Často nepřikládáme zpracování sedacího nábytku velký význam a zaměřujeme se především na design. To je ovšem velká chyba. Na sedačkách a křeslech relaxujeme a pokud jde o kancelářské židle, trávíme na nich většinu času z celého dne. Proto by měl být tento kus nábytku dobře a funkčně zpracovaný.

Mezi zajímavé židle patří otočná židle bez opěradla. Ocení ji zejména v masérských salónech, salónech krásy nebo v lékařských ordinacích. Kolečka umožňují rychlé přemístění a pokud je navíc židle bez opěradla, dopřává svému majiteli i snadnou manipulaci.

Přednosti a nevýhody otočných židlí bez opěradla

Přednost se většinou dává levnějším plastovým variantám, což se s postupem času většinou vymstí. Plastové židle bývají nekvalitní a navíc nám při sezení ničí záda. Zároveň jsou nepohodlné. Takové židle vůbec nejsou vhodné do dětských pokojů.

Věřili byste, že na takovýchto otočných židlích lze téměř relaxovat či dokonce cvičit? Ano, je to opravdu možné. Musíme chvíli zapátrat mezi výrobci. Na trhu jsou k dispozici zdravotní otočné židle bez opěradla. Jedná se o dynamické židle a stoličky pro zdravé sezení.

Jedná se o židle Swooper, které podporují pohyb a v podstatě se pohybují s námi. Zcela se uzpůsobují sebemenším pohybům našeho těla. Při dlouhém sezení trpí především nohy a také záda, tento problém židličky Swooper dokonale řeší a jsou tak vhodné i pro práci u počítači.Navíc neustále cvičíme, židlička se s námi pohybuje nonstop a tak i naše svaly musí stále lehce pracovat.

Je dokázáno, že Swooper je dobrý pro šachy a klouby a také pro meziobratlové ploténky.

Vsaďme na kvalitu a pohodlí.

Zdroj: www.pekny-nabytek.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS