27/2
Fondue ohřívače: Pozvěte své přátele na švýcarskou specialitu

Fondue ohřívače: Pozvěte své přátele na švýcarskou specialitu

27. února 2012 v 00.00 , Kuchyně

Sponzorované odkazy:

Zima stále nekončí a vám se stýská pro teplých letních dnech? Užijte si s přáteli společný čas i během zimních večerů. Udělejte si zásobu sýra, masa, zeleniny nebo čokolády, ovoce a bonbónů, rozpalte oheň a ohřejte se u zimního pikniku s fondue. Je jen na vás, jak si tuto labužnickou zábavu užijete.

Základem je kvalitní nádobí na fondue, které vám nabízí například značka KELA Line na stránkách krasnybyt.cz. Od ní si můžete zakoupit kvalitní a zároveň stylové fondue ohřívače z keramiky, nerezu, chromu nebo smaltu. Tyto materiály v sobě udrží dlouho teplo a dopřejí vám tak ochutnávání po celý večer. Součástí sad je vždy hořák a dlouhé vidličky na napichování příslušných ingrediencí.

U masové varianty na vidličku napíchnete maso nebo chléb, dáte do ohříváku a necháte osmažit. Poté jej namáčíte v nejrůznějších omáčkách a dresincích a užíváte si tuto lahůdku.

U čokoládové varianty v ohříváku rozpustíte čokoládu, v níž si pak pomocí dlouhých vidliček namáčíte ovoce, bonbóny a jiné sladké delikatesy.

Zdroj: www.krasnybyt.cz

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS