9/12
Přizvěte k vánočnímu pečení a vaření pomocníky!

Přizvěte k vánočnímu pečení a vaření pomocníky!

9. prosince 2020 v 00.00 , Domácí spotřebiče

Sponzorované odkazy:

Čas letí a za Vánoce již ťukají na dveře. Až se zeptají, zda máte napečeno a navařeno, můžete s klidem říct, že ano. Pokud totiž máte schopné pomocníky, jde vše rychle a hladce.

Vyzkoušejte třeba ty od značky Concept. Její kuchyňské spotřebiče jsou moderní, mají množství chytrých vychytávek, jsou často multifunkční, a navíc je lze jednoduše objednat na www.my-concept.cz. A pokud vám dojte kuchařská inspirace, stačí jednoduše nahlédnout do aplikace Concept Vaření, která je ke stažení zdarma.

robot RM7000 Eelementrobot RM7000 Eelement

Planetární multifunkční robot RM7000 Eelement

Je to multifunkční pomocník, který umí hnětat, šlehat, mísit, mixovat a strouhat a díky chytrému příslušenství si poradí i s výrobou cukroví, umele maso a pomůže s plněním párků nebo klobás. Má planetární systém míchání, kdy se metla při míchání otáčí jak kolem své osy, tak kolem obvodu mísy. Suroviny jsou dokonale promíchány, neuplívají na stěnách nádoby a těsto je vypracované na jedničku. Robot s kovovým tělem i všemi převody ale nabízí také mixér, mlýnek na maso, struhadlový nástavec i tvořítko na cukroví. K dispozici je 5 rychlostí provozu včetně programu PULSE a nechybí ani bezpečnostní pojistka. Cena 7.999 korun.

Vařící mixér COOK Multi Blender SM1000Vařící mixér COOK Multi Blender SM1000

Vařící mixér COOK Multi Blender SM1000

Kromě mixování v něm můžete i vařit. Zvládne připravit skvělé polévky nebo omáčky. Poradí si s jakýmkoli ovocem i zeleninou, ořechy, čerstvými bylinkami, vykouzlí jemné pyré i lahodné smoothie, mléčný koktejl i pomazánku. Upotřebíte ho ale i při přípravě domácí zmrzliny, sorbetu nebo drcení ledu. Mixér má 6 nerezových nožů, 4 rychlosti mixování a tlačítko PULCE/ICE a robustní mixovací nádobu o objemu 1,75 litru s integrovanou odměrkou. Cena 3.999 korun.

multifunkční trouba vestavná ETV7760ds Titaniamultifunkční trouba vestavná ETV7760ds Titania

Elektrická multifunkční trouba vestavná ETV7760ds Titania

Má extra velký objem 72 litrů a nízkou spotřebu, takže v ní s výrazně levnějším provozem klidně připravíte pokrmy i pro velkou rodinu. Nabízí 12 funkcí pečení včetně horkovzduchu, grilu, EKO programu, rozmrazování nebo programu na přípravu pizzy i kynutí těsta. Vybavena je ale i speciální pečicí sondou, která umožňuje přesné měření vnitřní teploty pokrmu a hodí se hlavně při přípravě pečiva nebo masa. Trouba má teleskopické výsuvy, systém Soft closing door a samočisticí katalytickou vložku. Její dvířka jsou z trojitého skla a k jejich ochlazení ještě přispívá ochlazovací ventilátor, který zajišťuje bezpečnou teplotu povrchu trouby. Cena 14.999 korun.

Digitální kuchyňské váhyDigitální kuchyňské váhy

Digitální kuchyňské váhy s funkcí hodin, minutky a budíku VK5710–2

Zvážíte na nich vše, co budete potřebovat, a to až do neuvěřitelných 15 kilo. Mají 4 jednotky vážení, funkci Tara, LED displej a hladký, odolný a snadno udržovatelný povrch. A když je zrovna nebudete využívat k vážení, poslouží díky funkci hodin, minutky a budíku skvěle také jako designové hodiny do kuchyně. Cena 399 korun – nerez VK5710, bílá VK5711 a černá VK5712.

Tyčový mixér TM4750–1 PressitoTyčový mixér TM4750–1 Pressito

Tyčový mixér TM4750–1 Pressito

Hravě poseká nahrubo i najemno ořechy pro vaše ořechové rohlíčky. Ušlehá krém do cukroví či rozmixuje vánoční rybí polévku. Předností tohoto tyčového mixéru je kromě vytříbeného designu také praktická celokovová nerezová noha, díky které snadno vyrobíte i ledovou tříšť. Tyčový mixér disponuje funkcí Turbo a jeho výhodou je i plynulost regulace otáček a nízká hlučnost. Cena 1.299 korun – bílá TM4750 a černá TM4751.

9+1 multifunkční hrnec CK9090 s formou na bábovku9+1 multifunkční hrnec CK9090 s formou na bábovku

9+1 multifunkční hrnec CK9090 s formou na bábovku

Pokud jste milovníky klasické bábovky, budete milovat i tohoto vskutku všestranného pomocníka. S jeho pomocí totiž její výrobu během 50 minut zvládne každý a slavnostní vánoční stůl si díky tomuto multifunkčními hrnci můžete obohatit i o čokoládové fondue nebo grilovanou rybu. Kromě již zmíněné formy na bábovku má tento hrnec i speciální vnitřní nádobu na vaření z nepřilnavého keramického povrchu, díky které je možné připravovat jídlo jen s minimálním množstvím tuku a bez rizika připálení. Jeho maximální kapacita je 4 litry a teplotu lze nastavit od 80 do 240 °C. Zvládne vaření, dušení, smažení, pečení, vaření v páře, fritování nebo pomalé vaření a zastane i práci přenosného grilu. Cena 2.599 korun.

Pekárna chleba PC5510Pekárna chleba PC5510

Pekárna chleba PC5510

Čerstvě upečeným pečivem a dokonale připraveným těstem na kynuté koláče, rohlíky, moučníky, těstoviny nebo nudle určitě nepohrdnete ani ve vánoční době. Pekárna nabízí výběr ze dvou velikostí bochníku (700 nebo 1000 g) a také ze tří stupňů propečení kůrky (světlá, střední, tmavá). Má 12 přednastavených programů, funkci KEEP WARM, možnost odložení startu až o 13 hodin, časovač, přehledný LCD displej nepřilnavý povrch a velké okno. Cena 2.499 korun.

Vakuová svářečka VA0040Vakuová svářečka VA0040

Vakuová svářečka VA0040

Bude se hodit, až budete uvařené a upečené vánoční dobroty potřebovat uskladnit. Ale využít ji můžete i při přípravě sous-vide nebo pro urychlení marinace masa. Nabízí 4 provozní režimy, umožňuje vakuování suchých i vlhkých potravin a má jednoduché intuitivní ovládání. Cena 1.999 korun.

Zdroj foto: Concept

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS