3/2
Řetěz – jako stojan na víno

Řetěz – jako stojan na víno

3. února 2012 v 00.00 , Bytové doplňky , Design , Kuchyně

Sponzorované odkazy:

Stojany na víno se začínají proměňovat v magické předměty, jenž přinášejí dokonalou optickou iluzi. Originálně pojatý řetězový stojan na víno má především funkci designovou/de­korační, ovšem ani jako praktický pomocník není marný.

Netradiční dárek, který potěší

Originální tip na dárek, a to nejen pro milovníky vína, nýbrž i pro vyznavače originálních a esteticky pojatých doplňků. Řetězový stojan na láhev je výbornou volbou, jak udělat opravdovou, nefalšovanou radost.

Stojan na víno v podání silného řetězu, to je originální kousek z dílny izraelského designéra, Shahara Pelegra. Levitující láhev vína, jejíž hrdlo svírá silný řetěz, zaujme pozornost každého již na první pohled. Láhev se nachází ve svislé poloze, vytváří dojem jakoby se vznášela ve vzduchu neboli levitovala.

Nejen na víno

Stojan je určený speciálně na láhve o objemu 0,7 litrů – řetězová smyčka dokáže udržet každou láhev se standardním typem hrdla. Řetěz je vyroben z poniklovaného železa, ve vysoké kvalitě.

Pro soukromé i komerční využití

Řetězový stojan na víno je vhodný jak pro soukromé, tak i komerční využití. Přítomnost stojanů oživí atmosféru každého baru, restaurace, vinárny, kavárny … každého příchozí fascinuje úžasný optický klam, nad kterým zůstává až rozum stát.

Magie nebo genialita

Magie ani kouzla v tomto případě nesehrály vůbec žádnou roli. Jednoduchý princip fungování si však vyžádal kreativitu, fantazii a tvůrčí myšlení. Jednotlivé části řetězu jsou k sobě navzájem velmi pevně přitaveny, v celistvosti je řetěz natolik pevný, že je absolutně nepohyblivý. Stability je docíleno vyvážeností lahvového objemu, není třeba mít pochyb o tom, že by se láhev z řetězové smyčky mohla vysmeknout či převrhnout.

Koupit lze i na českém trhu

Stojan na láhve v podobě řetězu je k dostání na českém trhu, zakoupit jej můžete v různých internetových obchodech. Cena za stojan se pohybuje v různých cenových relací, od 300 do 800 Kč.

zdroj: www.peleg-design.com

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS