19/12
Malý luxus u vás doma: infuzní karafa Porthole

Malý luxus u vás doma: infuzní karafa Porthole

19. prosince 2021 v 00.00 , Design , Kuchyně , Nádobí

Sponzorované odkazy:

Díky pandemii máme i letošní Vánoce poznamenané. Chcete si je vylepšit a mít doma v tomto těžkém období trochou luxusu, který přinese komfort všem členům vaší domácnosti? Zkuste to s karafou Porthole! Potěší vás nejen o Vánocích!

Příběh vzniku této karafy vás možná překvapí. Vše začalo v Chicagu, kde byla karafa Porthole původně navržena designérem a sochařem Martinem Kastnerem jako zakázkový kus pro ikonický bar The Aviary v Chicagu. Inspirací pro její elegantní a moderní tvary byl překvapivě kultovní český film Vynález zkázy. Velmi brzy po svém debutu se karafa Porthole ocitla na obálce magazínu Food Arts a následně v desítkách dalších časopisů.

Královna infuze

Karafu Porthole můžete využít pro všechny typy infuze – od vytváření speciálních koktejlů a olejů, přes čaje a dresinky, až po limonády nebo kávy. Vše se pro vás doma stane s touto karafou čirou radostí. A recepty vám poskytne Kniha receptů, která je neodmyslitelně ke karafě patří a je součástí balení karafy.

Dokonalé zpracování karafy

Karafa sestává z ocelových rámů a skleněné výplně stěn, přičemž rámy a skleněnou výplň stěn karafy drží pevně jediný silný ocelový šroub. S použitím speciálního přiloženého klíče je tak otevření a naplnění karafy ingrediencemi jednoduché a extrémně snadné. Krásná infuzní nádoba tak může být použita na moho různých způsobů a k přípravě mnoha tekutin a nápojů.

A proč infuze?

Protože jinak se přípravě nápojů a tekutin v karafě ani říkat nedá. Stejně jako klasická infuze v léčebné medicíně obsahuje mnoho látek (vitamínů, léků atp.), tak i nápoje a tekutiny v karafě mají mnoho (luhovaných) složek. A celé je to určeno pro vás a vaše bříško, nebo pro přípravu pokrmů ve vaší kuchyni.

Kde karafu seženete?

Karafu lze objednat na stránkách Premium-home.cz za cenu 3 933 Kč, přičemž součástí balení je kromě karafy trojka filtračních sítěk s různou hustotou mřížky, silikonové víčko, inbusový klíč, sada náhradních vrutů a knížka s recepty.

Mrkněte na videoupoutávku

Zdroj foto: Porthole

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS