24/8
Kousek přírody u vás doma

Kousek přírody u vás doma

24. srpna 2018 v 14.00 , Bytové doplňky , Design , Nádobí

Sponzorované odkazy:

Máre rádi přírodu? A její barvy také? Tak to si budete libovat s nové kolekci firmy Serax, která je celá laděná do zemitých přírodních tónů hlíny, zeminy, jílu a písku.

Mít doma kousek přírody je fajn. Jenže vždycky to nejde. A někdy by to ani nemělo jít: v případech, kdy zeleň či přírodní artefakt patří ryze a jen do přírody a odnesením či utržením byste jej zničili a jeho přírodní krásu v něm skrytou také.

A tak nezbývá než vymyslet něco takového, co by vám přírodu evokovalo a připomínalo. Na to myslela Holandská designová značka bytových dekorací, nádobí, předmětů do domácnosti a drobných suvenýrů.

Jejich všechny kousky vznikají ve spolupráci s četnými designéry, a to jak z Nizozemí, tak z jiných koutů světa. A tak je Serax souborem funkčních dekorací, které potěší oko jako designové perly, a zároveň svým osobitým pojetím naplní i sféru funkčnosti v domácnosti.

A protože jsou vesměs z přírodních materiálů, skrývá se v každém kousku kousek přírody. A ta se pak přenáší k vám domů, na police, do skříněk a na stoly. Serax totiž razí heslo: "Pro krásnější domov a nezapomenutelné chvíle u jídelního stolu“.

Hluboká Mísa AntoninoHluboká Mísa Antonino

Hluboká Mísa Antonino

Tenhle skvostný kousek v zelené barvě je celý kovový, s výškou 15 cm a průměrem 20 cm. Je to minimalistická mísa z kovových, šedozelených drátů se zvlněným horním okrajem. Skvěle vyzní jako praktická mísa na ovoce, nebo jen dekorace na polici či komodě. Přijde vás na 1 090 Kč.

Čajový šálek AnitaČajový šálek Anita

Čajový šálek Anita

Dopřejte si příjemný požitek čajového dýchánku s keramickým šálkem o objemu 290 ml v červené barvičce. Designový kousek je subtilní a lehký. Příjemný je i na dotek. Zemitý, červenohnědý odstín s jemnou strukturou se harmonicky doplňuje s modrošedou barvou, která z vnitřku mírně přesahuje přes okraj hrnečku a lemuje ouško. Až dopijete, využijte štíhlý, vysoký šálek s výškou 12,5 cm a průměrem 6 cm jako vázičku. Vytvořila jej pro vás Designérka Anita Le Grelle za 380 Kč.

Kávový šálek AnitaKávový šálek Anita

Kávový šálek Anita

A ještě jeden kousek od zmíněné designérky. Vychutnejte si šálek oblíbené kávy z tohoto stylového tmavě modrého hrníčku o výšce 50 cm a průměru 8 cm, vyrobeného z glazované kameniny za cenu 320 Kč.

Mísa Pascale středníMísa Pascale střední

Mísa Pascale střední

Lehoučká černá keramická miska s matnou glazurou z řady „Pure“ pochází z dílny designérky Pascale Naessens. Krásný a originální kousek s výškou 8 cm a průměrem 17,5 cm je vhodný k servírování polévek, ovocných salátů a dalšího drobného občerstvení. Může být váš za 420 Kč.

Zdroj foto: Nila.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS