14/11
Vyzrajte nejen na vánoční úklid efektivně a s minimem námahy

Vyzrajte nejen na vánoční úklid efektivně a s minimem námahy

14. listopadu 2021 v 00.00 , Design , Domácí spotřebiče

Sponzorované odkazy:

Jak vyzrát na jakýkoli, ale především blížící se vánoční úklid elegantně a s přehledem? Pomohou vám domácí parťáci, s nimiž bude každý úklid hračka. Jsou jimi žhavé úklidové novinky značky Concept, které se budou hodit vždy.

Hravě s nimi vysajete a vytřete jedním tahem, zatočíte s chlupy domácích mazlíčků, zvládnete malý úklid po celém domě a některé z nich si můžete dokonce i na 45 dní vyzkoušet zdarma. Jedinou podmínkou je registrace na www.my-concept.cz, kde pořídíte i vše ostatní.

vysavač Iconic Aqua Flex

Vytřete i vysajte jedním tahem

Tyčový a ruční akumulátorový vysavač s mopem VP6200 3v1 Iconic Aqua Flex má vysávání i vytírání v malíčku. I když v tomto případě spíše na jedné tyči , a to ještě s ohebným kloubem, takže je neskutečně flexibilní a dostane se opravdu všude. Má motorizovanou hubici se dvěma kartáči (Hardfloor pro tvrdé podlahy a Carpet na koberce) a pro vytírání stačí jen nádržku s vodou nasadit na hubici.

Vysavač je lehký, dobře ovladatelný, a nabízí i odnímatelnou ruční jednotku pro drobný úklid. Uklidíte s ním tak prakticky vše od koberců, přes tvrdé podlahy, auto, strop i kuchyňskou linku až po klávesnici. Má BLDC motor, kvalitní vyjímatelnou Li-Ion baterii s výdrží až 60 minut, 3 režimy vysávání, LED světlo, HEPA filtr 13, zásobník na prach s kapacitou 0,5 litru a v základním příslušenství také krátkou i dlouhou štěrbinovou hubici. Vyjde vás na 5 999 Kč.

vysavač CP3010

Vysavač a parní čistič CP3010 3v1– bakterie třeste se!

Tento vysavač a parní čistič využívá ke své práci kombinaci tlaku a vysoké teploty a rychle a účinně tak pomůže k dokonalé domácnosti. Pára totiž umí zahubit až 99 % bakterií a tím, že je pod tlakem navíc vyčistí všechny nečistoty. Bez chemických prostředků tak uklidíte i vydesinfikujete.

Parní mop umí najednou vysávat i vytírat (obojí je samozřejmě možné i samostatně), je vhodný na všechny povrchy a díky speciálnímu nástavci ho kromě tvrdých podlah můžete využít i při úklidu koberců. Cyklónový vysavač a parní čistič CP3010 má jednoduché ovládání, k práci je připraven za 30 sekund a na jedno naplnění nádobky na vodu vydrží s párou pracovat až 20 minut. Jeho cena činí 5 999 Kč.

vysavač CP2110 Perfect Clean

Využijte sílu páry

Parní mop CP2100 a CP2110 Perfect Clean jsou specialisté na vytírání tvrdých podlah i na oživení krásy koberců. A protože oba pracují s pomocí páry, tak i přirozeně na desinfekci a hubení virů, a to bez chemických prostředků. K jejich spuštění do provozu stačí naplnit nádržku s objemem 330 ml vodou a nechat 30 sekund nahřát. K úklidu tvrdých podlah stačí textilie z mikrovlákna, která pohlcuje nečistoty, na koberce jsou mopy vybaveny speciálním kluzákem.

Na jedno naplnění vydrží pracovat až 18 minut a množství páry je možné nastavit od nízkého až po vysoké. CP2100 má akční rádius 6,5 metru a v základní výbavě 1 čistící textilii. CP2110 operuje v okruhu 7,5 metru a při jeho koupi dostane v přístroji čistící textilie rovnou 3. Cena přístroje CP2100 je 1 799 Kč a u přístroje CP2110 činí 1 999 Kč.

vysavač VP6120 Iconic Animal Flex

Zatočí s chlupy domácích mazlíčků

Tyčový akumulátorový vysavač VP6120 2v1 Iconic Animal Flex budou majitelé domácího zvířátka milovat stejně, jako svého mazlíčka. Díky jedinečné konstrukci turbokartáče (malého i velkého) totiž spolehlivě odstraní všechny chlupy, které miláček v domácnosti poztrácel. Jeho chytře vymyšlená konstrukce nabízí maximální flexibilitu. Prodlužovací trubka s ohebným kloubem se dostane i pod nízký nábytek nebo do těžko přístupných míst. A pokud je potřeba vysavač během práce odložit, není třeba ho pokládat na zem nebo nikde opírat. Vysavač stojí sám.

Vysavač má podlahovou hubici s vlastním pohonem, které při úklidu dosáhne skvělých výsledků za mnohem kratší dobu a 2 kartáče – Carpet určený na koberce a Hardfloor pro tvrdé podlahy. Disponuje také ruční odnímatelnou jednotkou, na kterou lze kromě štěrbinových hubic nasadit i malý turbokartáč pro vysávání chlupů. Má také LED osvětlení, HEPA filtr 13, 3 režimy vysávání, zásobník na prach s kapacitou 0,5 litru a pracovat vydrží až 60 minut. Jeh cena je 5 799 Kč.

robovysavač VR3210 laser UVC Real Force

Chytrého robota můžete vyzkoušet zdarma

Robotický vysavač VR3210 3v1 laser UVC Real Force má vestavěnou UVC lampu, která při úklidu dokonale sterilizuje všechny povrchy. Stačí pomocí Roomplanu naplánovat úklid v jednotlivých místnostech, a kromě vyčištěných podlah budete mít ještě domácnost zbavenou virů a bakterií. VR3210 umí vysávat i vytírat. Vytírání je řízeno elektronicky, takže robot při zastavení vysavače zastaví i dávkování vody. Navíc k vytírání používá nový speciální způsob vytírání Y-wash pro dosažení maximálně efektivních výsledků.

Robotický vysavač VR3210 se v prostoru pohybuje díky laserové navigace. Perfektně naskenuje prostor, naplánuje trasu a zbytečně nepřejíždí už uklizená místa. Robot mluví česky a ovládat ho lze pomocí aplikace v mobilu, dálkového ovládání nebo tlačítky přímo na těle. Má BLDC motor, baterii s výdrží až 250 minut, třístupňovou filtraci s HEPA filtrem 13 a kromě hlavního Carpet kartáče obsahuje jeho příslušenství také speciální kartáč na tvrdé podlahy Hardfloor. Jeho cena činí 12 999 Kč. V rámci akce „Garance 45 dní na vyzkoušení“ si do 31.12. 2021 můžete tento model vyzkoušet doma.

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS