26/10
Připravte svůj domov na sychravý podzim

Připravte svůj domov na sychravý podzim

26. října 2020 v 00.00 , Bytové doplňky , Design

Sponzorované odkazy:

Teplíčko, hřejivě, útulně a prima – to by chtěl mít doma bezesporu každý z nás. Domov je místo odpočinku, relaxu a domácí pohody s blízkými. Jak na něj, aby bylo co nejlépe vymazlené? Poradí nám herečka Lucie Benešová.

Herečka, dabérka a moderátorka Lucie Benešová, v současné době nejvíce známá jako Róza ze seriálu Slunečná, se začátkem roku stala novou tváří značky Astoreo. Jak sama říká, interiérový design je jejím velkým koníčkem a nedá dopustit na svůj milovaný venkovský styl. Ráda ladí barvy a vzory a pořizuje i vyrábí doplňky pro útulný domov. Podívejte se na Lucčiny tipy, jimiž se během nadcházejícího podzimu zahřejete své blízké nejen na těle, ale i na duši.

Fotorámeček s LED osvětlenímFotorámeček s LED osvětlením

Fotorámeček s LED osvětlením

Domácí pohoda nejsou jen věci, ale i naši milovaní. „Nejmilejší fotky svých blízkých můžete mít neustále na očích. Nejlépe vyniknou v jednoduchém bílém rámečku. Tento je navíc opatřen šesti drobnými diodami, které jej v přítmí decentně a originálně rozzáří,“ doporučuje herečka Lucie Benešová. Koupíte na Astoreo.cz. Vyjde vás na 169 Kč.

Stolní lampa LifetimeStolní lampa Lifetime

Stolní lampa Lifetime

Lampička v duchu skandinávského stylu vdechne každému interiéru eleganci a jedinečný styl. Spojení minimalistického a zároveň moderního designu je zárukou skvělého apraktického doplňku do všech interiérových stylů. Dřevěná trojnožka zajistí dokonalou stabilitu svítidla a stínítko z vyztužené tkaniny rozptýlí tlumené světlo do příjemné nálady. „Lampička má jednoduchý design a je tak ideálním osvětlením pro venkovský i moderní styl, hodí se prakticky kamkoli,“ říká Lucie Benešová. Koupíte na Astoreo.cz. Cena je 239 Kč.

Deka s beránkemDeka s beránkem

Deka s beránkem (různé vzory)

Hřejivá a heboučká deka z mikro flanelu opatřená příjemným beránkem. „Velmi snadno se udržuje, protože se na ní nedělají žmolky. Využijete ji jako přikrývku pro chvíle pohody s knihou, ale i jako skvělý dekorační přehoz,“ doporučuje Lucie Benešová. Deka je dostupná v několika barevných vzorech. Koupíte na Astoreo.cz. Cena je 849 Kč.

Ponožky s beránkemPonožky s beránkem

Ponožky s beránkem, vzor sobi

Zimní ponožky v univerzální velikosti s hřejivým beránkem zahřejí i ty největší zmrzlíky. „Když si situace žádá klid a nohy v teple, tyto ponožky jsou ideální volbou. Navíc jsou protiskluzové a můžete je použít i místo bačkor,“ dává tip Lucie Benešová. Koupíte na Astoreo.cz. Cena činí 159 Kč.

Co říkáte na tipy Lucie Benešové? Líbí se vám?

Zdroj foto: Astoreo.cz

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS