27/6
Mějte doma trendy dřez i baterii: vybírejte z našich tipů

Mějte doma trendy dřez i baterii: vybírejte z našich tipů

27. června 2020 v 00.00 , Design , Domácí spotřebiče , Kuchyně

Sponzorované odkazy:

Kuchyně, to není jen kuchyňská linka, stůl a židle, to jsou i přívody vody, napojení na myčku, a k tomu neodmyslitelně patří i designově slušný vzhled baterie a dřezu. Ale proč zůstávat jen u tradičních „slušných“ a klasických designů a nezkusit něco více trendy?

Pomoci vám může ryze česká značka, díky níž povýšíte dřez i baterií na docela jiný level. O koho jde? O značku elektrospotřebičů Concept, která rozšířila svůj sortiment o zcela novou větev – granitové kuchyňské dřezy a dřezové baterie v atraktivním moderním vzhledu. Novinky jsou k dostání v několika barvách i designových provedeních a zakoupit je lze buď samostatně, nebo jako dokonale sladěné sety dřezu a dřezové baterie.

„Díky této novince můžeme našim zákazníkům konečně nabídnout opravdu ucelené řešení kuchyní. Dali jsme si záležet, aby dřezy i baterie byli skvěle kombinovatelné, a to nejen mezi sebou, ale také se všemi designovými liniemi našich elektrospotřebičů. Všechny nové dřezy a baterie spojuje čistý střídmý design a v kuchyni tak působí velmi elegantně a nadčasově,“ řekl Vít Řehák, ředitel české značky elektrospotřebičů Concept pro velké domácí elektrospotřebiče.

Kubiš a Nobles

Koncept dává na trh hned dvě designové řady – Kubiš a Nobles, které jsou k mání ve čtyřech barevných variantách, a to v černé, tmavě šedé, béžové a bílé. A navíc si můžete vybrat variantu s odkapovým místem nebo bez něj. Obě designové řady mají cool a přitažlivý moderní vzhledem, ale i praktické oboustranné zpracování a chytře vymyšlenou tlačítkovou výpusť Push- In Button. K uzavření i otevření výpusti stačí stisknout tlačítko umístěné na odkapové ploše.

Pevné a stálobarevné

Všechny nové dřezy jsou vyrobeny z granitu, přírodního stálobarevného a pevného materiálu, který obsahuje 80 % drcené žulové a křemičité směsi a 20 % pryskyřicového pojiva s barvivem. Má hladký, snadno udržovatelný povrch odolný proti mechanickému i chemickému poškození, vysokým teplotám (krátkodobě až 280 ̊C), UV záření a vzniku skvrn.

„Pro granit jsme se rozhodli především proto, že je to velmi kvalitní materiál, který vydrží roky a skvěle se udržuje. Silné a pevné stěny, které je možné z něj vyrobit, navíc nepřenáší vibrace a dřezy tak nerezonují. Na kvalitu jsme ostatně vsadili i u baterií. Ty jsou osazeny keramickou kartuší, která se minimálně opotřebovává a má tak daleko delší životnost než levné plastové typy,“ vysvětlil Vít Řehák, ředitel české značky elektrospotřebičů Concept pro velké domácí elektrospotřebiče.

Nové dřezové pákové baterie jsou k dostání ve třech univerzálních designových typech a čtyřech barevných variacích – chrom a granitový povrch v černé, bílé a béžové barvě s lesklými chromovými detaily. Všechny baterie jsou otočné o 360°, takže je lze umístit z jakékoli strany dřezu a jsou opatřeny úsporným perlátorem, který omezuje průtok a spotřebu vody.

Ceny granitových dřezů se podle modelu a velikosti pohybují v rozmezí od 3 990 do 4.690 korun, u baterií je to od 2 990 do 3 790 korun.

Zdroj foto: Concept

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS