20/6
Nemusíte jezdit do tropů: udělejte si jejich atmosféru doma

Nemusíte jezdit do tropů: udělejte si jejich atmosféru doma

20. června 2020 v 00.00 , Bytové doplňky , Bytový textil , Design

Sponzorované odkazy:

Tropický vkus je dle našince a tuzemského človíčka ryze letní věc. Nemáme moře, ani tropické rostliny a tu horkost a vlhkost, a přesto si můžete tropy udělat tak trochu i doma. Jak? Pomohou vám k tomu produkty značky H&M.

Ano globální značka H&M není jen o módě a módním značkovém oblečení, je i o bytových doplňcích, designu interiéru a vybavení domácnosti. Tato část nabídky značky figuruje pod názvem H&M Home. Jednoduché a jasné. Tak zkuste naladit váš domov tropicky!

Co je potřeba?

Exotické vzory, veselé doplňky a vzory inspirované přírodou – to jsou tropy u vás doma. Tropický vkus je letos nejen v létě cool, tak objevte exotické vzory a tipy z H&M Home.

Tropické květy na stole

Opět nikoli v reálu, ale jako motiv extravagantního bílého vzorovaného bavlněného ubrusu o velikosti 140×200cm.Ubrus je vyroben ze 100% bavlny a vyjde vás za 19,99 €. Vykouzlí vám tropickou atmosféru u stolování jedna báseň.

Tucan na talíři

Ne, nelekejte se, není to doslova jako krmě připravený Tucan, ale jen jako potisk a motiv na 100 % porcelánových talířích. Talíře jsou k mání velké o průměru 35 cm za 10,99 € a s průměrem 21 cm za 7,99 €.

Tropic misky

Tropické stolování vám doladí skvěle také sada tří krásných dřevěných a medově zbarvených misek za 14,99 €. Tři misky v různých velikostech se jistě hodí k praktickému uložení mnoha dobrot na stole. Velikosti misek jsou 3,5 × 8,5 cm, 5 × 9,5 cm a 6 × 11 cm.

Koupelna s tropy

Ano v do koupelny můžete kousek tropů mít díky osuškám Tropic o rozměrech 80×165, vyrobené ze 100% bavlny. Hebce vám pohladí při osoušení po koupeli pokožku, protože mají sametově hebkou přední část, nebo vám kůži promasírují hrubší zadní ze smyčkového froté. Design osušek je originální a laděný do žluté květinové podoby. Jedna osuška vyjde na 14,99 €.

Tropy k relaxaci

Odpočívat můžete jako v tropech na krásných černých nebo šedých povlacích, kterými doladíte své polštářky. Povlaky na 3 polštářky jsou vyrobeny z bavlněné tkaniny s obsahem juty (bavlna 65 %, juta 35 %) a s krytým zipem. Sada tří kusů povlaků stojí 19,99 €.

Co říkáte? Necháte se zlákat kousky z H&M Home? Vše pořídíte z pohodlí domova na jejich e-shopu.

Zdroj foto: H&M Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS