13/6
Eko a cool osvěžení pro domov: ekologický bezdrátový ventilátor

Eko a cool osvěžení pro domov: ekologický bezdrátový ventilátor

13. června 2020 v 00.00 , Bytové doplňky , Design , Domácí spotřebiče

Sponzorované odkazy:

Nejen třeba v Indii, ale i u nás v Evropě můžeme letos čekat hodně horké léto. A abyste jej přežili v pohodě, je dobré myslet dopředu a již nyní si pořídit domů prima pomocníky, kteří vám s tím vedrem trošku pomohou.

Může to být klimatizace, ať už mobilní či zabudovaná, ale těm, kdo ji nechtějí, protože jim z nějakého důvodu nevyhovuje, pomohou staré dobré ventilátory. A my pro vás máme parádní tip na cool a ještě k tomu ekologicky laděný kousek.

Doba bezdrátová

Doba jako tato, je doba bezdrátová. Většina domácích spotřebičů k mání na trhu v této formě je, tak proč ne ventilátor? A nejen tak ledajaký, ale rovnou ratanový. Zkrátka technologie a tropická estetika v jednom!

Lehký a vzdušný materiál

Ratan jistě znáte v podobě klasických kousků jako jsou křesílka, židle, lehátka, poličky, zahradní nábytek, skříňky a mnoho dalšího. Ratan je totiž materiál veskrze vzdušný, lehký a designově velmi estetický a příjemný. Je to přírodní udržitelný materiál, který je všestranný v použití od nábytku až po módu a vypadá také robustně.

Punc stylovosti

Dodává interiéru i módnímu doplňku vždy nádech luxusu, a přitom zůstává jemným a nenápadným prvkem, který krásně zapadne do interiéru. Na rozdíl od mnohých klimatizací, je bezdrátový ratanový ventilátor mobilní a flexibilně přenosný kamkoli se usadíte. Síla vánku a ovívání je hned u vás a je jen na vás v jaké intenzitě si jej na ventilátoru nastavíte.

Moderní a cool kousek

I když může ventilátor vypadat jako velmi jednoduché zařízení, má tento přístroj všechny funkce moderního kousku – ovládací prvky, úhly sklonu, časovače a rychlosti. Vše je jednoduše integrováno do zad ventilátoru, kde elegantně splývá s jeho pojetím i tvarem.

Ventilátor je k mání s odpovídajícím ovladačem a nabíječkou, v barvách béžová, černá a hnědá. Nabíjí se na základně ve stojáku. Praktická rukojeť za hlavou ventilátoru umožňuje snadný pohyb a přenos. Díky zemitým tónům se ratanový ventilátor hodí do jakéhokoli prostoru, kam skvěle zapadne a dozdobí jej.

Ekologický ventilátor mají na svědomí návrháři z jihokorejského MMM Design Studia v Namdong-gu, Inčchon. U nás jej zatím na trhu nenajdete, ale určitě stojí za pozornost a zmínku.

Zdroj foto: Yankodesign.com

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS