9/3
Jarní úklid? Se spotřebiči na 30 dní zdarma hračka!

Jarní úklid? Se spotřebiči na 30 dní zdarma hračka!

9. března 2020 v 00.00 , Domácí spotřebiče

Sponzorované odkazy:

Váháte, zda si pořídit robotický vysavač? Máte pochybnosti, jestli je baterie akumulátorového vysavače opravdu schopna vydržet úklid vašeho bytu? Nevěříte reklamě na domácího pomocníka, který vysaje a vytře v jednom tahu? Pak není nic jednoduššího, než si všechno osobně vyzkoušet!

Vyzkoušení na měsíc zdarma

Česká značka elektrospotřebičů Concept nabízí takovou možnost hned u 4 svých spotřebičů z úklidové produktové řady Real Force – robotického vysavače VR3000, tyčového a ručního akumulátorového vysavače VP6010, antibakteriálního tyčového akumulátorového vysavače UV 3v1 VP4170 a Wet and Dry bezkabelového vysavače 3v1 VP4210.

Jakýkoli z nabízených úklidových pomocníků si můžete zdarma vyzkoušet po dobu 30 dní. Pokud si jeho koupi rozmyslíte, lze ho do uplynutí doby vrátit, pokud se rozhodnete si ho nechat, nabízí Concept jako bonus ještě prodlouženou záruku na 5 let (tedy dvouletá záruka + tři roky bezplatný servis).

VR3000 2v1 Real ForceVR3000 2v1 Real Force

VR3000 2v1 Real Force

VR3000 robotický vysavač s mopem 2v1 Real Force umí nejen vysávat, ale také vytírat. Spustit ho lze díky chytré aplikaci odkudkoli a kdykoli. V prostoru se orientuje díky gyroskopické navigaci s mapováním, a uklidí tak neuvěřitelných 98 % povrchu. K dispozici má 5 režimů úklidu, poradí si s každým povrchem včetně koberců s chlupem až do výšky 1,5 cm a problém pro něj nejsou ani prahy do výšky 1,5 cm.

Je vybaven funkcí proti nárazu a pádu ze schodů, pokud se vybije, sám si najde dobíjecí stanici a na jedno nabití vydrží uklízet až 150 minut. Jeho tělo skrývá digitální bezkartáčový stejnosměrný BLDC motor, který má nejen vysokou sací sílu, ale je i tichý, má delší životnost a je energeticky úspornější. Cena přístroje činí 7.999 korun.

VP6010 2v1 Real ForceVP6010 2v1 Real Force

VP6010 2v1 Real Force

VP6010 tyčový a ruční akumulátorový vysavač 2v1 Real Force je vysavač amerického typu a má úplně jinou konstrukci, než na jakou jsme zvyklí. Motor, dobíjecí baterie, ale i prachová nádobka jsou umístěny přímo na tyči pod rukojetí, což umožňuje pohodlnou a snadnou ovladatelnost přístroje. Vysavač se tak zbavil elektrického kabelu, lze ho proto snadno a rychle využít i jako ruční.

K jeho přednostem patří digitální bezkartáčový BLDC motor, který je tišší, spolehlivější, úspornější a má delší životnost. Pro bezchybné vysávání koberců je vysavač vybaven motorizovaným turbokartáčem s vlastním pohonem, takže dokonale uklidí v kratším čase. Vlastní pohon má ale také malý PET turbokartáč, který určitě ocení majitelé chlupatého domácího mazlíčka. VP6010 nabízí 4 stupně sacího výkonu, prachovou nádobku o objemu 0,4 litru, kvalitní HEPA filtr 13 a LED osvětlení umístěné přímo na sací hubici. Na jedno nabití vydrží pracovat až 30 minut, a když dojde „šťáva“, stačí Li-Ion baterii jednoduše vyndat a zapojit do zásuvky nebo celý vysavač umístit do nabíjecí stanice. Cena je 6.999 korun.

VP4170 UV 3v1 Real ForceVP4170 UV 3v1 Real Force

VP4170 UV 3v1 Real Force

U VP4170 antibakteriální tyčový akumulátorový vysavač UV 3v1 Real Force je speciální hubice s unikátní technologií UV záření to, co z tohoto vysavače dělá skutečný úklidový zázrak. Díky ní lze totiž vysavač využít i jako účinný čistič matrací a čalouněného nábytku. Domácnost snadno zbaví všech alergenů, bakterií, roztočů a dalších nebezpečných mikroorganismů. Samozřejmě bez použití jakékoli chemie, takže je vhodný i pro alergiky. Vyčistit dokáže matrace, čalounění (a to i v autě), ložní prádlo, koberce, ale i tvrdé podlahy. VP4170 ale hravě zastane i práci klasického nebo ručního vysavače. Má motorizovaný turbokartáč, který jistě ocení rodiny s domácími mazlíčky a malými dětmi.

Pro ruční vysávání disponuje odnímatelnou jednotkou, takže drobky na stole, lince nebo v klávesnici budou navždy minulostí. Díky velkokapacitní kvalitní Li-Ion baterii si s ním užijete až 50 minut komfortního vysávání bez kabelu. Vysavač navíc disponuje 2 režimy provozu: ECO provoz pro běžné vysávání a TURBO provoz s maximálním výkonem pro opravdu dokonalý úklid. Prachová nádoba má objem 0,5 litru, vysavač je osazen třemi LED světly a k jeho opětovnému dobití slouží nabíjecí stanice s úložným prostorem pro malé příslušenství. Vyjde vás na 5.999 korun.

VP4210 Wet and Dry 3v1 Real ForceVP4210 Wet and Dry 3v1 Real Force

VP4210 Wet and Dry 3v1 Real Force

S bezkabelovým vysavačem VP4210 Wet and Dry 3v1 Rela Force a mopem v jednom vysajete a vytřete jedním pohybem, a to vše bez víření prachu, takže pro alergiky to pravé. Pokud ale budete potřebovat jen vysávat, promění se VP4210 „pouze“ v cyklónový vysavač.

Vybaven je motorizovaným turbokartáčem vhodným k úklidu všech typů koberců a disponuje i odnímatelným ručním vysavačem pro rychlý úklid všude, kde je potřeba. Poháněn je kvalitní Li-Ion baterií, která na jedno nabití vydrží až 40 minut provozu, má praktické LED osvětlení umístěné přímo na sací hubici a jeho součástí je i bohaté příslušenství. Cena: 5.999 korun.

Proč byla akce spuštěna?

„Akcí „Chytře vymyšleno pro úklid“ vycházíme vstříc všem nerozhodným zákazníkům. Často slýchám, že úklid robotického vysavače nestojí za nic, že baterie bezkabelových vysavačů vydrží sotva půl koberce nebo že mop, který vysává a vytírá v jednom, neumí pořádně ani jedno. Dlouhé výklady o nepravdivosti přesvědčí jen málokoho, ale vlastní pozitivní zkušenost každého,“ vysvětlila Ing. Kamila Trávníčková, obchodní ředitelka české značky elektrospotřebičů Concept pro malé domácí elektrospotřebiče.

V jakém termínu akce potrvá?

Akce na 30 dní vyzkoušení zdarma platí od 1. do 30. dubna 2020 a jedinou podmínkou je registrace výrobků na www.my-concept.cz do 14 dnů od zakoupení vybraného modelu. Více na My Concept.cz.

Zdroj foto: Concept

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS