26/10
Najděte si nového dodavatele energií!

Najděte si nového dodavatele energií!

26. října 2019 v 23.00 , Domy

Roční vyúčtování elektřiny a plynu, výhodné a nevýhodné tarify, meziroční zdražování energií jsou standardně ožehavá témata. Se začátkem topné sezóny se však stávají aktuálnější víc než kdy jindy. Jak ušetřit, aniž byste doma mrzli a večery trávili po tmě? Třeba změnou dodavatele.

Aktivita vám ušetří nemalé peníze

Mnozí dodavatelé energií doslova milují pasivní klienty. Kteří to jsou? Takoví, již každý měsíc platí zálohy, jednou ročně se klidně pomocí půjčky vypořádají s doplatkem vysokým jako socha Svobody, a hlavně se na nic neptají. Nikdy. Vy ale chcete levnou elektřinu a levný plyn. Buďte aktivní! Zjistěte pomocí internetových srovnávačů, zda právě váš stávající dodavatel elektřiny a plynu je pro vás optimální. A pokud ne, porozhlédněte se po jiném. Porovnejte nabídky.

Komunikace hodně napoví

Vyznat se ve změti informací jednotlivých dodavatelů energií je mnohdy obtížné. Na druhou stranu už to, jakým způsobem dodavatel s potenciálními klienty komunikuje, se pro vás může stát určitým vodítkem. Nenacházíte na jeho webu konkrétní informace? Při snaze o telefonické spojení čekáte nekonečné minuty, než se vám začne někdo věnovat? Od napsání mailu uplynulo již pěkných pár dnů a odpověď žádná? Ruce pryč od něho!

Když ptáčka lapají…

Nebo jinak. Nenechte se opít rohlíkem. Držte se psaných informací. Pozdější „ale oni mi říkali to a to“ nikde neobstojí. Zkrátka čtěte, než cokoliv podepíšete. Získejte povědomí o ceně za silovou elektřinu. Osvojte si pojmy fixace a garance ceny, klientský program v podobě bonusů, slev, odměn. Zjistěte si vše o případných poplatcích, smluvních pokutách a výpovědní lhůtě. Službu vám prokážou i recenze stávajících klientů na internetu i mezi známými.

EP ENERGY TRADING představuje stabilního dodavatele elektřiny i plynu, působícího na českém trhu již od roku 2005. Co na webu https://www.epet.cz najdete? Přesné ceníky. Kalkulačku, která vám pomůže spočítat hned teď možnou úsporu. Konkrétní dokumenty. Fungující telefonní číslo, existující e-mailovou a korespondenční adresu. Férovost, otevřenost, serióznost.

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS