4/12
Dětské vánoční ozdoby: Hravost i elegance

Dětské vánoční ozdoby: Hravost i elegance

4. prosince 2018 v 00.00 , Bytové doplňky , Design

Sponzorované odkazy:

Udělejte dětem Vánoce jedinečnými! Nechte je samostatně si nazdobit vlastní originální vánoční ozdoby!

Dětské ozdoby jsou u nás od nepaměti oblíbeným artiklem Vánoc. Vyrábíme s dětmi vánoční řetězy, papírové hvězdy, srdíčka, slepujeme plyšové postavičky a zdobíme perníčky. A pak se spolu s nimi radujeme z povedených kousků a zdobíme jimi stromek a domácnost.

Ale letos máte šanci ještě na jiný artikl vánočních ozdob pro děti. Originální, šik a jedinečný. A přitom prima doplněk bydlení a vánoční stylovou, elegantní dekoraci.

Vyšší level Vánoc

Tak můžete zážitek z Vánoc pro děti povýšit na vyšší level. Pomůže vám k tomu rodinná firma Glassor a její designéři. Ti se zaměřili na ucelené kolekce pro ty nejmenší a jejich první Vánoce s rodinou. Děti je budou milovat.

Baňky se jménem a datem narození dítka

Ve firmě Glassor totiž navrhli unikátní připomínku společně prožitých svátků, kterou jsou skleněné ozdoby, na které si každé dítko může nechat napsat vybrané datum, jméno anebo obojí dohromady.

Moje první Vánoce

Tento nápad také koresponduje s novou dětskou sadou ozdob Moje první Vánoce v moderním severském stylu.

Podpořte dětskou kreativitu

Jejich tvůrci ovšem nezapomínají ani na baňky dalších rozmanitých tvarů a barev, postavičky nebo čistě bílé kouličky, které si rodiče s dětmi mohou sami dotvořit.

Zdroj foto: Glassor

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS