16/11
Nesmrtelná klasika: i do koupelny

Nesmrtelná klasika: i do koupelny

16. listopadu 2018 v 00.00 , Bytový textil , Design , Koupelny , Ložnice , Obývací pokoje

Sponzorované odkazy:

Pohodový domov a domácí harmonie je nesmírně důležitá. A nejen v kuchyni, obýváku či ložnici. Má své místo i v koupelně. Tak proč si nevytvořit oázu klidu v klasickém designu a provedení i tam?

Do koupelny míříte po ránu před odchodem do práce, a míříte tam i po příchodu zpět domů a poté ještě večer. Protože večerní relax pod sprchou či v horké koupeli je po hektickém dni žádaný a potřebný. A právě proto by se styl, design a pohoda neměly omezovat jen na ostatní prostory, ale měly by mít své místo i v koupelně.

Německý e-shop H&M to ví, a proto vám vychází vstříc se svojí novou klasicky laděnou kolekcí bytových textilií do koupelny, ale nejen do ní. Klasická je kolekce proto, že pojímá standardní a takřka nesmrtelné barvy, odstíny a vzory.

Nesmrtelné barvičky a vzory

Barevnost se odvíjí od bílé, přes smetanovou a béžovou, až ke světle a tmavě šedé. Neopomíjí ani trendy modré a zelené barvy v tlumených tmavších odstínech a také černý a šedý geometrický nebo žakárový vzor na smetanovém podkladu. Obojí motiv je viditelný nejen v koupelnových textilních doplňcích, ale i na sedácích na židle, povlacích polštářů, povlečení i na polštářích samotných.

Co vše klasická kolekce nabízí?

  • ručníky všech rozměrů s žakárových a geometrický protlačovaným vzorem ve všech zmíněných odstínech
  • žínky a houbičky hladké i se žakárem ve smetanové béžové a bílé barvě
  • předložky do koupelny různých tvarů především s geometrickými protlačovanými vzory ve všech barvách klasiky, ale dominuje smetanová a světle šedá barva
  • župany, a to kratší i delší se žakárovým protlačovaným vzorem v šedé, smetanové a bílé barvě
  • polštáře ve smetanové a bílé barvě se světle a tmavě šedým žakárovým vzorem
  • smetanové povlaky větších polštářů a malých polštářků s černým a šedým geometrickým a žakárovým vzorem
  • povlečení na polštáře i přikrývky s geometrickým a žakárovým motivem v jemné smetanové barvě se světle či tmavě šedým geometrický vzorem

Klasika vyznívá v jemných a tlumených barvách, naznačených vzorech a prosvětluje celý domov. Tak neváhejte a zkuste si udělat klasickou pohodu nejen v ložnici a jídelně či obývacím pokoji, ale i u vás v koupelně.

Zdroj foto: H&M

Autor: Pavla Košík Jelínková

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS