26/7
Čas kempování je tu – skvělé slevy na stany také!

Čas kempování je tu – skvělé slevy na stany také!

26. července 2012 v 00.00 , Hobby markety

Sponzorované odkazy:

Dovolené jsou tady. Někdo se chystá k moři a někdo se vydá raději objevovat taje české přírody. Tak či tak se mnozí chystají strávit několik prázdninových dnů (mimo jiné) pod stanem. Zdánlivě snadný výběr skýtá nejedno úskalí. Neměli bychom se orientovat pouze na cenu, ale je pravdou, že výprodeje stanů jsou v plném proudu a tak se pojďme podívat, kde nakupovat online.

Nejprve jen připomeňme, že při výběru je nezbytné věnovat pozornost především materiálu stanu a jeho velikosti. Kdo by chtěl na dovolené promoknout a nebo řešit vykukující špičky ze stanu uprostřed chladnější noci. Přichystali jsme menší přehled výprodejů a slev stanů.

Výstava stanů Letňany

V Praze probíhá jako každý rok od 1. června do 31. července Výstava stanů. V rámci této akce se dávají velmi lákavé slevy a navíc se můžete poradit přímo z prodejcem. V nabídce nalezneme na příklad rodinné stany, stany pro jednu osobu nebo také jednoduché plážové přístřešky. V eshopu, který je přímo na stránkách www.vystavastanu.cz , mne zaujal rodinný stan Explorer. Pokud se chystáte na výlet či dovolenou s dětmi a chcete je strávit v poklidu pod stanem, určitě si tento model prohlédněte. Stan obsahuje speciální barevnou ložnici pro děti a součástí je také prohazovací stěna stanu a síť s míči.

Slevy stanů online

Internetový obchod www.gamisport.cz nabízí mimo rodinných stanů a malých stanů pro jednu až dvě osoby také speciální stany expediční a s tím související výbavu. Nechybí velká nabídka ultralehkých stanů a samozřejmě neméně zajímavé slevy.

Slevu 30 % nabízí značka Hudy (www.hudy.cz ). Navíc přichystala speciální akci na stany Trimm, ke kterým dává spacák zdarma.

Velký obchodní „online obchoďák“ mall.cz také nabízí stany s velkou slevou. V nabídce jsou stany campingové, ultralehké, rodinné, expediční i turistické.

Sponzorované odkazy:

HOMEMAG je magazín o trendy bydlení, moderním nábytku a designu.

RSS